Als Microsoft bouwt, zal de vervoerders komen? Niet voor de Lumia 950 en 950 XL

Typisch, als een nieuwe telefoon wordt gelanceerd mijn e-mail inbox wordt overspoeld met carrier persberichten over hun volledige steun, geplande lancering periode, en mogelijk prijzen details. Na de Microsoft Lumia 950 / 950XL aankondiging gisteren Ik had een e-mail van AT & T waarin ze zouden alleen de Lumia 950 te dragen.

Het werd voor het eerst gemeld dat de Lumia 950 kan een AT & T exclusief, maar deze website later verduidelijkt dat de deal was niet exclusief. Nog erger dan een exclusieve is echter dat er geen andere vervoerder, hetzij de Lumia 950 en Lumia 950 XL ooit kunnen afgeven.

We kwamen naar Microsoft over het schijnbare gebrek aan Amerikaanse mobiele provider adoptie en zijn de volgende maatregelen

AT & T heeft altijd droeg de nieuwste Lumia apparaten, maar de steun is lauw geweest. Er was de belofte dat AT & T actief zou steunen de Nokia Lumia 900 en er was heel veel van de reclame – voor ongeveer een week of twee. Na de aanvankelijke hype, werden Lumia 900s vinden op de achterkant van de winkel, terwijl AT & T richt zich op meer succes iPhone en Android-apparaten.

smartphone marktaandeel van Microsoft bereikte een hoogtepunt in de VS van ongeveer 3,5 procent, maar meestal hangt in de sub-3 procent bereik. De lancering van een aantal nieuwe telefoons zonder officiële steun van alle vier de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen is niet een pad naar mobiel succes. De eerste iPhone van Apple was de enige telefoon die verkocht met groot succes van een enkele drager en dat was te wijten aan timing.

De wereld is veranderd sinds 2007 en smartphone pariteit is bereikt over de perrons, het maken van de overstap naar een Lumia een veel moeilijker te verkopen. Aangezien de meerderheid van de Amerikaanse consumenten rechtstreeks kopen hun telefoon uit een drager, vaak denken dat ze alleen betalen $ 99, de release van de Lumia 950 en 950XL is het onwaarschijnlijk dat iets te veranderen voor Microsoft in de Verenigde Staten.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Surface Boek: Microsoft’s eerste laptop, komt 26 oktober; Surface Pro 4 aangekondigd, Lumia 950, 950XL telefoons onthuld; Microsoft: Windows 10 draait nu op meer dan 110 miljoen apparaten

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Windows 10 apparaten event