Bing updates van Microsoft voor Windows Phone: Wie krijgt wat, wanneer

Microsoft is de uitrol van een set van user interface en functie-updates voor Bing op Windows Phone 8. Maar de details over die ze zou krijgen en hoe waren nogal slim in Microsoft’s 6 augustus blog posts aankondiging van de uitrol.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Woord van de nieuwe updates begon druppelen uit eind vorige week. De huidige vier categorie├źn van Bing de zoekresultaten op Windows Phone 8 – Web, Lokale Media en Shopping – worden veranderd in Web, Afbeeldingen en Video’s. Foto’s en video’s worden niet automatisch geladen om bandbreedte te besparen, ze zullen alleen laden wanneer gebruikers vegen over hen.

De vernieuwing omvat ook de introductie van Instant Antwoorden op Windows Phone. Om te beginnen, zal Microsoft duwen tien van de Instant Answers beschikbaar reeds op Bing op pc’s naar Windows Phones. De eerste tien omvatten antwoorden op vragen met betrekking tot het verkeer, vluchtstatus, wisselkoersen, definities van woorden en vertalingen. Antwoorden op deze onderwerpen wordt weergegeven boven het Web resultaten. Twintig meer categorie├źn Instant Answers zal later komen, de blog post gezegd. Microsoft brengt ook haar Bing “Snapshot” functie om Windows Phone, ook als onderdeel van de Bing updates voor Windows Phone.

Deze Bing updates zullen automatisch weergegeven op Windows Phone 8 apparaten in de VS “in de komende weken.” Deze updates zullen niet worden geblokkeerd of vertraagd door de vervoerders, een Microsoft woordvoerder zei toen ik vroeg. Noch zullen zij afhankelijk zijn van de levering van een zijn; Windows Phone OS-updates (zoals GDR2, die langzaam wordt uitgevoerd wereldwijd uitgerold), de woordvoerder bevestigd. De updates worden 8 apparaten rechtstreeks uit Microsoft om gebruikers te ‘Windows Phone, aldus de woordvoerder.

Alle internationale markten momenteel ondersteund door Windows Phone zal worden om de Bing-updates “in de komende maanden,” een woordvoerder bevestigd.

Er is geen melding gemaakt in Microsoft’s blog posts over deze updates komt naar Windows Phone 7.x-gebruikers. Maar Microsoft ambtenaren geblogd dat ze al vergelijkbare functionaliteit geleverd aan Android-gebaseerde telefoon en iPhone-gebruikers via updates van de Bing apps op die platformen.

Update: Microsoft heeft een kleine update voor Skype voor Windows Phone 8 augustus 6. In de nieuwe 2.9-update is de mogelijkheid te scheiden van Windows Phone en Skype-contactpersonen

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset