derde Windows 10 cumulatieve update van Microsoft zei tegen Store problemen op te lossen

Microsoft uitgerold laat op 14 augustus de derde cumulatieve update voor Windows 10, omdat het product begonnen met het uitrollen van de gebruikers, op 29 juli.

ed Bott

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

De nieuwste cumulatieve update KB3081438. Op de pagina van Microsoft zegt niets over de specifieke functies en oplossingen die nieuw zijn voor deze update zijn verder dan “Deze update bevat verbeteringen aan de functionaliteit van Windows 10. verbeteren”

Maar een woordvoerder van Microsoft heeft laten weten dat de nieuwe update is ontworpen om de Windows 10 Store kwesties die had gevolgen voor een aantal van ons Windows 10-gebruikers in de afgelopen week vast te stellen. Een aantal van ons waren niet in staat om de Store openen, app-updates verkrijgen en / of downloaden van nieuwe apps. In sommige gevallen werden Windows Store apps zoals Mail en Calendar ook niet werkt.

KB 3081438 is nu beschikbaar oplossen van de Store kwesties, “zei de woordvoerder in antwoord op mijn vraag over wat Microsoft doet om de Store problemen op te lossen. Functionarissen van het bedrijf weigerde om iets verder dan dat wat specifiek de oorzaak van de Store problemen zeggen. Werd mij verteld” Microsoft heeft niets meer te delen.

Hier is het merkwaardige: Voor mij en een aantal anderen die door de Windows 10 Store glitch, werd KB3081438 niet nodig om de Store problemen op te lossen. Op de ochtend van 14 augustus – uren voor de derde cumulatieve update begonnen met de uitrol van via Windows Update – onze Stores en Store apps net begonnen weer normaal te werken, schijnbaar zonder dat wij het toepassen van enige vorm van oplossing via Windows Update. Ik ben blij om te zeggen dat mijn Store en Store apps lijken nog steeds werken, zelfs na het toepassen van de nieuwste update.

De nieuwste update is ook niet schijnen om de Store problemen op te lossen voor iedereen beïnvloed. Ik heb een aantal tweets en e-mails gekregen van mensen die nog steeds niet de Store gebruiken en Store apps, zelfs na het toepassen van de nieuwe update. (En ja, er zijn een paar app-updates die nog niet te downloaden voor ieder van ons, met inbegrip van Microsoft Reader en Windows leeslijst. Ik gok dat ze moeten worden bijgewerkt om te werken op Windows 10, als ze helemaal zal werken.)

Volgens Microsoft, cumulatieve updates lijken de nieuwe norm voor het patchen en updaten van Windows 10. Microsoft’s support pagina voor de laatste update staten zijn

De Knowledge Base (KB) pagina’s voor cumulatieve updates één en drie niet nader welke Microsoft bijgewerkt of in Windows 10. Echter, de pagina voor cumulatieve update twee vaste leverde spellen het specifieke beveiligingsoplossingen Microsoft gedownload naar gebruikers, maar kwam niet uit te spellen een van de andere functies of correcties die werden opgenomen.

Als ik kijk naar de Windows Update-geschiedenis pagina (op mijn Windows 10 laptop – door te gaan naar Instellingen-Windows Update-Advanced Options-View Updategeschiedenis – Ik zie bijna geen gedetailleerde, individuele updates (buiten de Windows Defender definitie-updates I dagelijks ontvangen) Er zijn een paar uitzonderingen:. ik zie een aparte beveiligingsupdate voor Internet Explorer Flash Player, die ik kreeg op 11 augustus Patch Tuesday, evenals de bijgewerkte Windows Malicious Software Removal Tool, die ik kreeg ook op augustus 11.

Een vraag die ik heb meer dan elke andere in de afgelopen weken gevraagd is of Microsoft Windows 10 zal vrijgeven in ISO-formaat. Niemand buiten Redmond weet het nog niet, maar in de tussentijd is er een optie: Maak je eigen ISO-bestanden. Hier is hoe. [Update met productcodes voor Voorbeeld bouwt 10158 en 10159]

Microsoft is het maken van een aantal grote veranderingen hoe het omgaat patchen en updaten met Windows 10. Als u gebruikmaakt van Windows 10 Huis moet alle functies, fixes en security updates van Microsoft te nemen zodra het bedrijf maakt ze beschikbaar via Windows Update. (Er is een niet zo gemakkelijk vindbaar blocking hulpmiddel bedoeld om gebruikers in staat om drivers en patches tijdelijk te blokkeren.) Windows 10 Pro, Enterprise en Onderwijs gebruikers hebben een beetje meer ruimte in termen van wanneer en hoe ze vlekken met functies en oplossingen te krijgen.

Ik weet niet zeker waarom Microsoft niet wordt gebruikers een lijst van wat er nieuw is in deze Windows-10 cumulatieve updates. Ik weet ook niet hoe lang de vrijlating cadans van deze cumulatieve updates snel zal zich waarschijnlijk voortzetten.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen