Ezetap $ 50 mobiele kassa India’s ingesteld op de lokale markt te ontsluiten

In India, zijn credit card en debit card transacties zal naar verwachting vóór raken US $ 862.000.000 dit jaar, een groei van 33 procent ten opzichte van het jaar, meldt Techgig.com. Als zodanig, Bangalore-gebaseerde Ezetap een US $ 50 mobiele point of sale apparaat heeft gelanceerd voor de Indiase markt, met plannen om een ​​miljoen apparaten te verkopen in de komende twee jaar.

Klanten moeten ofwel hun creditcard of bankpas gewoon vegen op hun mobiele apparaat om de transactie te voltooien, als het apparaat zelf is een lichtgewicht kaartlezer die in een slimme gebruiker apparaat of FeaturePhone door de detailhandelaar kan worden aangesloten.

Dit is een geweldig apparaat voor de Indiase markt, zoals de installatie van; Near Field Communication (NFC) lezers; heel India zal nog wel wat om volledig uit te voeren. Bovendien zijn niet alle handsets verkocht in India momenteel NFC te beginnen niet.

Dit zal ook ten goede komen consumenten die willen om betalingen te doen via ofwel een creditcard of betaalpas op plaatsen waar er geen faciliteiten om te beginnen. Een meerderheid van de kleine retailers in India zijn niet voorzien van de middelen en technologie om een ​​eenvoudige creditcard of bankpas betaling af te handelen. In feite hebben de meeste plaatsen niet eens een kassa.

Bovendien, ATM machines zijn niet altijd in de buurt, en dan nog, in veel gevallen zijn er lange wachtrijen of ze buiten dienst. Ik heb gezien dat dit bij meer dan de helft van de reizen die ik heb gemaakt om de lokale ATM door mijn huis, dus ik weet dat dit de eerste hand door de ervaring.

In Canada en de Verenigde Staten, een soortgelijk instrument; Square, is erg populair in de afgelopen jaren. Dit betekent echter niet dat ze de Indiase markt nog van aangegaan, en als zodanig, kan dit voordeel Ezetap’s zijn voor nu.

Aan de andere kant, de gelijkenissen tussen het apparaat en plein Ezetap’s zijn vrij dicht, en ik vraag me af of de ontwikkelaars achter Plein zijn zelfs bewust dat een, soortgelijk apparaat, is al beschikbaar in India. Het is ook veilig om te veronderstellen dat misschien Ezetap gewoon hun eigen Indiase versie van het plein gecreëerd, wetende dat er al een soortgelijk apparaat.

Dat gezegd zijnde, andere betaalmogelijkheden, zoals; PayPal, actief blijven en sterk blijven in India. In feite is een van de voorkeur genieten betaling tussen consumenten en detailhandelaren, afhankelijk van de afstand tussen de twee en de transacties plaatsvindt. In het algemeen, PayPal is meer populair voor het ontvangen van betalingen voor contractwerk gedaan in India, omdat de fondsen zijn niet in de directe oog van India’s Inkomstenbelasting (IT) afdeling.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Ezetap heeft de potentie om uiteindelijk te ontgrendelen en vastleggen van de Indiase markt met hun apparaat, zodat de consument de vrijheid om te betalen zonder contant geld. Natuurlijk zal het afhangen van de vraag of retailers willen volledig te omarmen en te implementeren van de technologie.

Verder blijkt dat in tegenstelling tot de creditcard en pinpas aankopen waar de winkelier of een service charge kan opleggen aan de consument, in aanvulling op de kosten van banken, indien van toepassing, er zijn geen kosten van het gebruik van het Ezetap apparaat. Als er iets, kan dit de grootste selling point te zijn en rijden naar een miljoen eenheden te verkopen, zo niet meer, binnen twee jaar.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld