Gemeld Galaxy Note 5, kon S6 Edge Plus ontwerpkeuzes verkoop kwetsen

Ontwerpkeuzes vergelijkbaar met de Galaxy S6 kon Samsung zet in een binden met sommige consumenten wachten op de nieuwe Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus telefoons. Geen van de onaangekondigde toestellen zal naar verwachting een verwijderbare batterij of een microSD-kaartslot voor uitbreiding van de opslagcapaciteit te hebben.

Sam Mobile, die doorgaans biedt solide informatie over Samsung’s handset plannen, gedeelde gegevens van beide aanstaande telefoons op woensdag, en merkt elke waarschijnlijk een glazen terug vergelijkbaar met de momenteel beschikbare Galaxy S6 en S6 Edge hebben. Dit reduceert de kans op een verwijderbare batterij.

Als Samsung toonde de S6 en S6 Edge eerder dit jaar, een van de resoundingly gemeenschappelijke kritiek was over de verwijdering van zowel een geheugenkaartsleuf en swappable batterij gevonden in voorgaande modellen.

Deze twee functies zijn nietjes van de Galaxy-telefoons voor meerdere jaren en zijn uniek in vergelijking met iPhones. Sommige mensen hebben gewoon een of beide van deze opties te hebben en kozen Galaxy handsets gedeeltelijk omdat ze hen bieden.

Hoeveel zo? Meerdere reageerders hier op de website onlangs merkte op dat ze overgeslagen de nieuwste Samsung telefoons, omdat het bedrijf niet gekozen om de opties op te nemen; sommigen zelfs koos vorig jaar Galaxy S5 over de nieuwere toestellen.

Hier is slechts een van de vele voorbeelden

Hoewel het ontwerp-proces voor de volgende telefoons van Samsung is zeker voorbij is, heeft het bedrijf ruim de tijd om een ​​dergelijke feedback van klanten rekening houden gehad. Beide toestellen worden verwacht dat zij hun debuut op de IFA 2015 evenement in september, dus op dit punt, is de productie waarschijnlijk begonnen of zullen binnenkort beginnen ook.

Ervan uitgaande dat Samsung heeft de Galaxy Note 5 en S6 Edge Plus in lijn gehouden met de huidige telefoon ontwerp, zal u er een zelfs als je zonder een verwijderbare batterij en microSD-slot wonen kopen?

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring