Het is een ivd wereld:? De grote verschuiving naar intelligente apparaten

iStock

Het internet van de dingen “(ivd), of ‘machine naar machine’ connectiviteit (m2m) als de mobiele aanbieders definiëren, is nu het bereiken van een brede niveau van volwassenheid. Internet of Things Wereldconferentie heeft zijn grootste evenement van het jaar in Silicon Valley 10-12 mei (de andere editie in Dublin Ierland in november).

We duiken in, waar ivd de grootste impact en wat het betekent voor de toekomst van big data analytics zal hebben.

In veel opzichten ivd is de bruisende nieuwe grens van online innovatie in de vallei, met gegevensstromen van voorwerpen en apparaten beginnen om enorme levels en projecties van enorme toename te bereiken.

Terwijl ik dit schrijf zie ik dat Cypress gekocht Broadcom’s Internet of Things bedrijf voor $ 550.000.000. Ivd chips zal 28% van de markt voor halfgeleiders te vertegenwoordigen in 2021, met diverse delen van de markt groeiende 36-60% per jaar volgens ABI Research, terwijl Research and Markets verwacht 38% groei van de aangesloten apparaten alleen al in de gezondheidszorg, het bereiken van $ 163.000.000.000 2020 . Specialized UK analist en adviesbureau Machina Research denkt dat de ivd markt zal 4000000000000 $ te bereiken tegen 2025.

Het is onvermijdelijk dat de grote spelers in enterprise computing en mobiele connectiviteit kijken als haviken om te zien waar en hoe de ruimte afspeelt en hoe ze kunnen domineren. Cisco is zwaar reeds verbonden met hun eigen conferentie in Berlijn, terwijl Microsoft een stellaire baan opbouwen van hun Azure-platform in afwachting van de komst tsunami van apparaatgegevens heeft gedaan. Intel is van richting te veranderen snel, dropping mobiele chips in het voordeel van de cloud en ivd ontwikkeling.

Voor nu is het Internet of Things ‘commons’ the place to be en waar ideeën en innovatie zijn kruis bestuiven in plaats van op één leverancier domineerden evenementen en ‘Internet of Things World’ belooft een spannende coming of age te zijn. De conferentie is nu op 10.000 geregistreerde deelnemers (een toename van 50% ten opzichte van vorig jaar) en het overnemen van de steeds grote delen van deze technologieën aanraking, uit de overdreven media onderwerp van zelf rijden auto’s naar beneden om RFID gechipt boodschappen.

Vorig jaar schreef ik over HotSchedules, de volledige stack backoffice, shift, HR en taakbeheer SaaS restaurant aanbod, en met CEO Anthony Lye hoe ze werden bakken in ivd functionaliteit om alle bederfelijke het invoeren van een restaurant te volgen besproken. We zijn nu op een punt waar een restaurant de porties gesneden uit een vis, elk item op een bord en de winstgevendheid op de top van alle voor de hand liggende voorraadbeheer kunnen volgen, en de race is op dominante normen en spelers in soortgelijke ruimten te vinden. Hot Schema’s is het standaardiseren en het opheffen van veel kleinere software spelers in het restaurant management ruimte (veel als ERP opgerold gefragmenteerd software in de late jaren 80), terwijl in de ivd ruimte de markt is gewoon het bereiken van kookpunt aan de winnaars en verliezers te vinden, waardoor conferenties zoals als Internet of Things wereld een fascinerende plek om te zijn.

De andere grote gebied van belang is connectiviteit. De mobiele bedrijven hebben een enorme kans, maar zijn waarschijnlijk nog steeds opgesloten in de vorige generatie ‘data-abonnement’ denken. We hebben allemaal graag denken van torrents van gegevens die moeiteloos van aangesloten apparaten, maar vervoer is complex en duur. Het is duidelijk dat wi-fi is niet echt een groot probleem, maar mobiele dekking en connectiviteit is, vooral gezien al overbelaste mobiele netwerken in grote stedelijke gebieden.

Zoals zo vaak het geval is met deze grandioze technologie voorspellingen, zal er scherpe ellebogen, beschamende valpartijen, landroof, roll innovatie ups en pogingen om de hoek van de markt. Ik kijk uit naar de conferentie van volgende week, misschien wel de hot spot en de place to be in Silicon Valley;. Meer volgende week van het evenement.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken