HP: Dit TouchPad eigenaar net erg nerveus. Bedankt.

Ik legde uit $ 500 op TouchPad lancering dag, zelfs na het lezen van al het lauwe, zelfs slecht product reviews. Ik zie genoeg belofte in het webOS-platform voor tabletten dat ik zelfs het duidelijk was ik in het voor de lange termijn gesteld. Ik was een goed gevoel over deze beslissing omdat ik meer onder de indruk van het touchpad hoe langer ik heb het gebruikt hebben gekregen. En dan vandaag was ik het scannen van mijn Twitter-feed en zag collega Larry Dignan’s tweet over zijn korte artikel te kondigen dat HP Jon Rubinstein had vervangen als hoofd van de eenheid achter webOS. In een slecht getimede move HP heb je me verplaatst van de “stick it out” kolom klant naar de “extreem nerveus over het platform” kolom.

Redenen terzijde, deze verhuizing kon niet zijn meer slecht getimed in mijn ogen. Het touchpad lancering was niet de beste het zou moeten zijn, is dat niet ter discussie. Er kan zijn redenen achter het vervangen van Rubinstein dat een goede zakelijke zin te maken, of om redenen die we niet kennen. Geen van die zaken aan de klanten die duit uit zuurverdiende dollars op een onervaren platform voor een nieuwe tablet, potentiële of niet.

Om nieuwe TouchPad klanten, is er geen goede manier om de vervanging van Rubinstein bekijken. Het wordt gezien als het dumpen van de man achter het product dat wij net gekocht. We zijn savvy genoeg klanten om dit te weten zal een grote interne impact op de business unit die nu is het ondersteunen van onze grote aankoop te hebben. We waren al riskeren een eerlijke beetje op het touchpad gegeven media beoordelingen. Nu hebben we veel meer aan de hand. Bedankt, HP.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand