HP giet BYOD cloud gateway Fortify, versterkt cloud security portfolio

Hewlett-Packard is de uitrol van een schare van nieuwe diensten en upgrades voor data management en beveiliging infrastructuren.

HP’s eerste release van de open-source Eucalyptus cloud manager verschijnt als onderdeel van haar Helion enterprise cloud-productlijn, samen met OpenStack updates.

voorsprong op de RSA-conferentie in San Francisco 2015 deze week onthulde, de rode draad tussen deze updates onderhoudt een sterke nadruk op de inhoud gedeeld tussen werknemers en mobiele apparaten.

Dat begint met een gloednieuwe mobiele app-database geïntegreerd in HP’s Fortify on-demand cloud portal, die HP opgepikt door middel van de overname van het beveiligingsbedrijf 2010.

Bedrijven met Bring-Your-Own-Device (BYOD) beleid in de plaats (of zoek op te zetten, tenminste) kunnen nu gebruik maken van Fortify om meer gegevens terug te krijgen op het gedrag van medewerkers en de activiteit analyse van eigendom van het bedrijf applicaties of die gevonden in grote app stores wereldwijd.

Sommige van de opgenomen voor de inzichten van gegevens komt voort uit hoe de gegevens worden opgeslagen, toegankelijk en zo goed overgedragen reputatie analyse van netwerk- en applicatie verkeer eindpunten, op zoek naar als ze bekende schadelijke gastheren.

Als dat nog niet genoeg is het gedrag van gebruikers data, is HP het toevoegen van nog meer intelligentie functies om haar big data analytics security en intelligence software ArcSight. HP verwierf ook ArcSight in 2010, het betalen omhoog van $ 1,5 miljard voor het enterprise security leverancier.

HP aangeprezen dat de gegevens gegenereerd door ArcSight gebruiker Gedrag Analytics “detecteren, zelfs de meest complexe bedreigingen.”

Terwijl speculatie schering en inslag over HP’s lange termijn belangen in de publieke cloud is geweest, is de tech reus afronding van de veiligheid upgrades naar haar zakelijke cloud portfolio met het debuut van de nieuwe HP Cloud Access Security Protection platform.

Die vooral op Software-as-a-Service (SaaS) applicaties, HP beschreef dit bijzondere platform om credit card-netwerken na te bootsen in dat het voorziet in real-time meldingen van verdacht gedrag en vlaggen potentieel schadelijke transacties onmiddellijk.

Om het platform op de markt te brengen, heeft HP getikt cloud toegang security broker Adallom voor het voldoen aan het bestuur en de controle naleving voor data in rust of in beweging.

De Fortify dienst is per direct beschikbaar. ArcSight UBA zal volgen op 7 mei.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer