HP lanceert assemblagelijn voor data center POD’s

Hewlett-Packard heeft er genoeg vraag naar zijn prestaties geoptimaliseerde datacenters (POD’s) dat het opbouwen van een assemblagelijn voor hen gezien.

Misschien herinner je je, POD’s zijn in wezen voorgeconfigureerd datacenter containers. Datacenters worden steeds vaker ontworpen als modulaire eenheden, waar deze POD’s kunnen worden gemengd en op elkaar afgestemd. In een notendop, heeft HP gesneden uit een 10.000 vierkante voet ruimte om POD’s in de weken niet maanden op te bouwen. Nu zijn we het niet over een Ford schaal lopende band, maar het is een begin.

Dit POD assemblagelijn, genaamd POD-Works, grenst aan Factory Express-eenheid van HP, waarin individuele servers en andere toestellen neemt en zet ze in prefab units voor datacenters. Factory Express doet alles van software imaging om maatwerk te hardware-integratie voor klanten.

HP POD inspanning is bedoeld voor service providers en andere high-schaal omgevingen. POD-Works heeft zeven enscenering baaien met 3 megawatt en netwerkverbindingen voor het testen. HP zei dat het kan assembleren, testen en schip POD’s in zes weken. “Als POD’s uitgegroeid tot een meer mainstream manier van bouwen datacenters, moesten we terug te gaan en te kijken naar de manier waarop we werden ze te bouwen”, zegt Ed Turkel, manager business development bij HP’s high performance computing-eenheid.

De POD versnapering wordt geleverd als HP lanceert een nieuwe ronde van stukken aan te passen aan haar strategie geconvergeerde infrastructuur. Een van de belangrijkste items

meer HP

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

HP lanceerde de ProLiant SL6500 schaalbaar systeem, die de nieuwste servers en een modulaire architectuur omvat. Dit systeem ondersteunt tot acht servers, of vier servers met 12 graphic processing units in een vier-rack behuizing. Van die nieuwe boxen, kan de ProLiant G7 SL390s tot drie Nvidia GPU’s in bepaalde configuraties. Turkel zei GPU’s worden steeds vaker gebruikt in HPC-omgevingen. Het bedrijf uitgerold een nieuwe TippingPoint veiligheidsdienst om beter te monitoren en te blokkeren de toegang in een onderneming. TippingPoint is misschien wel een van de kroonjuwelen van de 3Com acquisitie. Voor HP, is dit de eerste TippingPoint aanbod sinds de 3Com deal gesloten. De dienst, genaamd de AP Application Digital Vaccine, aangesloten op de TippingPoint intrusion detection systemen;. Daarnaast introduceerde HP een bijkantoor networking pakket dat zich richt op afgelegen locaties te geven turnkey IT en integratie met voice over IP en andere networking tools.

HP rolt 20-foot pod datacenter; Datacenter ontwerp 101

Apotheker’s HP uitdaging: Het oplossen voor software; Verrassing! HP namen Leo Apotheker CEO, Kan hij zijn erfenis te herschrijven;? HP voegt toepassingen consolidatie, opslag geconvergeerde infrastructuur picture

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen