Huawei en Intel werken samen op de server, cloud-producten

Huawei heeft een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend met Intel, het signaleren van het voornemen van de twee bedrijven samen te werken op een aantal terreinen.

De bedrijven zullen samenwerken aan nieuwe server, datacenter, opslag en cloud computing producten, met het oog op de te verkopen in Huawei’s thuismarkt China en elders, het paar bekend gemaakt op donderdag. Geen verdere details over de nieuwe producten werden gegeven.

We hebben een uitstekende samenwerking in de afgelopen 10 jaar met Intel, “zei Zheng Yelai, president van Huawei’s IT-productlijn.” De strategische wereldwijde samenwerking MoU op het zal alleen helpen om de Huawei en Intel relatie te versterken en ons in staat stellen zowel om te innoveren rond de vraag van klanten – het verstrekken van meer efficiënter, waardevolle ICT-oplossingen voor onze klanten.

Huawei meest recent gebruikte Intel tech in zijn Tecal V2 server lijn, die is gebaseerd op Intel Xeon E5 en E7 processors en werd uitgebracht in juli.

Op dinsdag, Huawei een rapport gepubliceerd, verpanden aan de handhaving cybersecurity. De white paper, geschreven door; mondiale veiligheid Huawei officer, en; voormalige Britse regering; CIO John Suffolk, werd door sommigen gezien als een; poging om bezorgdheid weg te nemen, dat de verbindingen met de Chinese regering te maken van haar producten een veiligheidsrisico voor westerse landen .

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt