Huawei verscheept 138 miljoen apparaten in 2014

Chinese netwerken en mobiele technologie powerhouse Huawei verscheept 138 miljoen apparaten in 2014, met inbegrip van 75 miljoen smartphones – een 7,8 procent boost in de resultaten van het voorgaande jaar.

De groei van het product zendingen geholpen leveren de Shenzhen gevestigde onderneming een omzetstijging omzet van 30 procent jaar op jaar, tot $ 12200000000.

Dit resultaat was beter dan verwacht, met Huawei voorspellen eerder deze maand dat de 2014 omzet met circa 20 procent zou zijn vanaf 2013 tot op zijn minst 289.000.000.000 yuan ($ 46290000000).

Huawei werd ‘s werelds op twee na grootste smartphone fabrikant van vorig jaar, en hoewel de erfenis product portfolio in een groot deel van de low-end mobiele telefoon markt heeft genomen, de CEO van het bedrijf Consumer Business Group (BG) Richard Yu zei dat de laatste resultaten een back-up de strategie van het vergroten van de focus op het midden tot hoge segment van de markt.

“Onze strategie om zich te concentreren op premium mid-tot high-end producten heeft zijn vruchten afgeworpen, met 2014 wat resulteert in aanzienlijke prestaties in een aantal gebieden, met inbegrip van product R & D, merkbekendheid, channel development, en de groei van het marktaandeel, die verder versterkt onze nummer drie positie in de wereldwijde smartphone-markt “, aldus Yu.

Huawei’s Consumer BG is een van de drie businessgroepen van het bedrijf. Het zorgt ervoor dat haar mobiele telefoons, mobiele breedband-apparaten en huishoudelijke apparaten.

Het bedrijf beweert dat haar zending bijdrage van mid-tot high-end smartphones steeg naar 18 procent in 2014, met zijn Consumer BG premium vlaggenschip product, de Huawei P7, het zien van de wereldwijde verzendingen van 4 miljoen eenheden pas zes maanden na mei werd gelanceerd .

Bovendien, het bedrijf zei dat zijn Mate7 apparaat is “overweldigend” goed ontvangen onder de zakenlieden in alle markten, en heeft meer dan 2 miljoen eenheden slechts drie maanden sinds de lancering in september vorig jaar verscheept.

Het bedrijf heeft zijn blik naar het hogere segment van de markt als fellow Chinese low-end spelers verschoven zoals Xiaomi snel marktaandeel te vergroten in China en daarbuiten.

Onder de best presterende producten van Huawei in 2014 was de “Honor” merk, vorig jaar onthulde dat het bedrijf zei geleverd solide prestaties in 2014.

Overbrenging van Honor apparaten bereikte 20 miljoen stuks, met Honor 3C serie scheepvaart meer dan 8 miljoen stuks, de Honor 3X serie meer dan 4 miljoen eenheden, en de Honor 6 meer dan 3 miljoen stuks.

Het bedrijf zei dat tegen het einde van 2014, de Honor merk had een aanwezigheid in meer dan 60 landen en regio’s over de hele wereld gevestigd, waardoor Huawei mobiele spelers in andere gebieden van de markt die anders buiten zijn bereik uit te dagen.

Huawei Consumer BG is gericht op midden- tot high-end premium apparaten sinds 2012, en de eer merk strategie kon het bedrijf uit te breiden naar zowel de lage en hoge uiteinden van de markt.

De dubbele Huawei en Honor merkstrategie heeft bewezen zeer succesvol te zijn, het creëren van synergie, die hebben geleid tot het verhogen van de naamsbekendheid en het marktaandeel van de Huawei Consumer BG als een geheel, “zei Huawei Consumer BG vice-president van marketing Shao Yang.” het merk Huawei heeft zijn leidende positie in het midden-tot high-end smartphone markt geconsolideerd, terwijl de Honor merk heeft zich gevestigd als een gedurfd en populair merk onder de digitale inheemse consumenten.

Vooruitblikkend, verwacht het bedrijf 2015 een jaar van strategische inzet voor Huawei Consumer BG, waarin zij de mogelijkheden op het internet van de dingen en de auto voorzien van een netwerk in orde “zal gebruiken om doorbraken in verschillende zakelijke gebieden, waaronder producten, merk marketing te bereiken , kanaal, retail en e-commerce “.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Huawei verwacht van haar Consumer BG divisie om zich te concentreren op het vlaggenschip producten en het merk marketing om zijn imago te vestigen als een symbool van kwalitatief hoogwaardige producten, terwijl de Honor merk kijkt naar haar succesvolle online business model te repliceren naar overzeese markten.

“Wat de toekomst betreft, Huawei Consumer BG heeft als doel om de groei momentum gecreëerd in 2014 in stand te houden en de leidende positie van Huawei in het midden-tot high-end smartphone markt verder te consolideren, met een 2015 zending doelstelling van 100 miljoen eenheden,” zei Yu.

stijgende interesse van Huawei in het bovenste segment van de markt komt als Apple – een dappere van de markt high-end – laat zien dat het niet lang meer duren voordat het begint de verkoop van meer iPhones in China dan in zijn thuisland de Verenigde Staten.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7