IBA haalt $ 3,5 miljoen NZ werk

ASX-beursgenoteerde e-health vendor IBA Health heeft AU beveiligd $ 3.500.000 ter waarde van contractverlengingen met drie Nieuw-Zeeland gezondheid district boards via haar dochteronderneming iSOFT.

Waikato, Meren en Tairawhiti District Health Boards (DHB) afzonderlijk getekend voor de contracten met de e-health leverancier voor haar i.Patient Manager en HealthViews software uit te breiden, volgens een verklaring aan de ASX vandaag.

Waikato de verlenging met drie jaar heeft betrekking op het gebruik van i.Patient Manager software, geïnstalleerd in een aantal van de ziekenhuizen van het district in april 2007. De overeenkomst werd ondertekend na iSoft’s agreement om functionaliteit toe te voegen aan het huidige systeem, volgens IBA Health.

Ondertussen Meren en Tairawhiti DHBs hebben van vijf jaar deals ondertekend volgende gezamenlijke beoordelingen van de bestaande iSoft systemen in ziekenhuizen de planken ‘. implementatie Waikato zal een sjabloon voor toekomstige verbeteringen systeem Plassen en ziekenhuizen Tairawhiti te zijn.

“De solide relatie met Waikato, Meren en Tairawhiti, geeft alle partijen de zekerheid en het vertrouwen in te stemmen met verbintenissen op lange termijn en ons de mogelijkheid om gunstige commerciële voorwaarden te bieden,” Gary Cohen, IBA Health CEO en voorzitter zei in een verklaring.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september