IBM koopt Unica voor $ 480.000.000

IBM zei vrijdag het zal kopen Unica in een deal ter waarde van $ 480.000.000. Unica maakt marketing automation software.

Met de verhuizing voegt IBM een ander softwarebedrijf aan zijn arsenaal. IBM recent verworven Coremetrics en Sterling Commerce om zijn analytics lineup. IBM heeft gezegd dat het $ 20000000000 aan overnames te brengen tot 2015.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal IBM betalen $ 21 per aandeel in contanten voor Unica. Unica aandelen sloot op $ 9,55 op donderdag. IBM zei dat het zal Unica’s software te nemen om beter te richten marketinginspanningen en consumentengedrag te voorspellen.

Big Blue is in toenemende mate gericht zijn analytics portfolio op belangrijke marketeers. Unica telt Best Buy, eBay en Starwood als klanten. Unica heeft zowel traditionele als on-demand software producten. Hier is een blik op de software van Unica

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs