iBoot screenshots lekken van de iPad 3’s A6 processor (Gerucht)

BGR heeft gepost screenshots die ogenschijnlijk afkomstig te zijn van interne iBoot diagnostische software running Apple’s verbonden aan een iPad 3.

Het iPhone Dev-Team boekte een korte video van iBoot drie jaar geleden, beschrijft het thusly

Dit is de opdrachtregel “BIOS” van uw iPhone van soorten te praten. Zij beslist wat wordt beheerd of niet (als het goed is ondertekend). Normaal gesproken is het zeer restrictief. Tenzij het is al pwned.

Houd in gedachten dat laatste beetje en neem de opnamen met een korreltje zout. Nog steeds foto’s zouden nog eenvoudiger om nep te zijn.

Als legit, de nieuwe shots bevestigen dat eerder bekend “J1” en “iPad3,1” codenamen, maar nog belangrijker bevestigen dat ze vorige geruchten dat de iPad 3 wordt geleverd met een rip-snortin, quad-core A6 processor.

De smoking gun is het tweede schot, die outs de processor identifier als “DEVELOPMENT_ARM_S5L8945X”

iPad3,1 en iPad3,2 worden verondersteld om twee configuraties van de iPad 3, – een met alleen Wi-Fi en een met Wi-Fi en GSM / CDMA / LTE voor alle vervoerders.

Apple processor modelnummers

A4 – S5L8930X; A5 – S5L8940X; A6 – S5L8945X

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Quad-core Apple A6 “S5L8945X” processor, Sharp vervaardigde 1536 x 2048-pixel HD Retina Display met dubbele lichtbalk; 4G LTE-ondersteuning via GSM / CDMA / LTE-combo chip; Twee keer de levensduur van de batterij van de iPad 2, Fabrieken zijn naar verluidt draaien 24 uur per dag

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store