iboss lanceert 7.0 beveiligingsplatform, beveiligingsupdates netwerk voor de onderneming

iboss Network Security heeft haar Web security platform bijgewerkt om organisaties betere bescherming tegen malware, geavanceerde bedreigingen en cybercrime te geven.

De Web security firma 7.0 platform richt zich op bedrijven die het netwerk bescherming tegen malware nodig, en biedt geavanceerde infectie detectie en reactie-instrumenten.

Versie 7.0 bevat nieuwe functies

Paul Martini, CEO en medeoprichter van iboss Network Security commentaar

Legacy security oplossingen zijn gericht op preventie gericht op inbound malware verdediging. iboss ‘missie is om aanzienlijk te verhogen van onze klanten mogelijkheid om niet alleen voorkomen dat bedreigingen, maar op te sporen en te reageren op snel malware wanneer infecties optreden. Met onze nieuwste versie, die exclusief uitgaande data bewegingsanalyse en geïntegreerde gedrags- sandboxing omvat, klanten ervaring een schat aan verbeterde afweer tegen APT’s en malware, plus een verbeterde, intuïtieve interface.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Verhoogde detectie van bedreigingen en defensie met geïntegreerde anti-malware en AV plus handtekening-minder geavanceerde sandboxing voor multi-gelaagde bescherming tegen infecties en verlies van gegevens; Outbound gedragsanalyse te versterken bescherming tegen verlies van gegevens en het verbeteren van de zichtbaarheid over alle gegevens beweging in en uit de netwerk, een nieuw ontworpen gebruikersinterface en toegenomen mobiele ondersteuning, een betere rapportage in real-time.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer