Idea Cellular volgt Airtel, snijdt India 3G-tarieven

Idea Cellular heeft de prijzen van haar 3G-diensten drastisch met maximaal 70 procent in India om nieuwe klanten en aandrijving gebruik, na een gelijkaardige beweging vorige week door marktleider Bharti Airtel te trekken, volgens de plaatselijke rapporten;. Het bedrijf zei dat het snijden van de tarieven aan helpen om haar diensten toegankelijker te maken voor alle klantensegmenten, zei de The Economic Times in een rapport dinsdag.

Onder het nieuwe plan zal pre-paid en post-paid klanten 3 paise (US $ 0,0005) betalen voor 10 kilobytes van gegevens, een daling van eerdere niveaus van 10 paise (US $ 0,0018), zei hij.

Om tegemoet te komen aan verschillende klanten, het idee kwam ook met een nieuw prijsmodel door middel sachet packs, regelmatige packs en onbeperkt packs, het rapport vermeld. De goedkoopste van deze zou kosten 10 roepies (US $ 0,18) gedurende 30 minuten van de 3G-toegang tot internet.

Ik dea 3G-diensten worden aangeboden in 3.207 steden in het land en de telco heeft 2,7 miljoen actieve gebruikers met een gemiddeld verbruik van 330 megabytes per maand. De verhuizing van Idea komt binnen een week een verrassing in de tarieven verlaagd met Bharti Airtel met maximaal tot 70 procent. 3G-diensten werden ge├»ntroduceerd door particuliere telco’s in India in 2010, maar had verzuimd om grip te krijgen als gevolg van trage snelheden en fragmentarisch connectiviteit.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Cognizant herziene omzetverwachting stuurt rillingen door de Indiase IT

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice, e-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn en wat hebben getransformeerd WhatsApp kunnen leren, IT-prioriteiten; Cognizant herziene omzetverwachting stuurt rillingen door de Indiase IT