iHome’s iDM5 Executive is een full-featured tablet werkstation, luidsprekersysteem

Vanaf vandaag beschikbaar, het dok is een vrij imposante, feature-zware, 3,3-lb toetsenbord luidsprekersysteem kunstig doordrongen door en door met de elektronica-ontwerp conventies van de jaren 1980.

Naast de full size toetsenbord, de iDM5 voorzien van Bluetooth speakers, een microfoon, 3,5 mm aux line-in-aansluiting, en een paar USB-poorten.

Of video-conferencing, het typen van rapporten, het maken van gesprekken of het streamen van muziek, de iDM5 is het perfecte product voor de multi-tasker, “iHome zegt in het apparaat persbericht. Dat is grappig, want met al die dingen maakt de iDM5 klinken opvallend als een, nou ja, desktop computer.

In ieder geval, de iDM5 Executive is een grote primeur voor iHome, die zijn sporen heeft tot nu toe het maken van die waanzinnig heersen iPod speaker docks schijnbaar al uw dorm-kamer bereden vrienden bezit.

Hardlopen voor $ 129, de IDM5 Executive lijkt het ideale apparaat voor degenen die hun tablets het centrum van hun workflow hebben gemaakt.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s