In-vlucht duurt Wi-Fi-provider Gogo internationale expansie hit

In-flight networking stevige Gogo rapporteerde een groter dan verwachte kwartaalverlies op maandag, het verzenden van het aandelen kelderen, omdat het bedrijf de ogen uit te breiden naar de internationale markten.

Kondigde het bedrijf een nettoverlies van $ 24.900.000, of 29 dollarcent per aandeel (verklaring), een daling van $ 18.700.000, of 22 dollarcent per aandeel in hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

Wall Street verwachtte een verlies van 26 dollarcent per aandeel.

de website Zack Whittaker boord prive-jet Gogo’s om uit te vinden meer en test het bedrijf de nieuwste service: het texting en het spreken alsof je op de grond waren.

Gogo’s omzet steeg echter tot $ 104.000.000, boven de verwachtingen van $ 103,7 Milion.

Ondertussen heeft het bedrijf de operationele kosten stegen met bijna een kwart. Dat komt omdat de kosten van het bedrijf zijn gestegen omdat het miljoenen uitgeeft aan internationaal uit te breiden, en die voorziet vergoedingen.

Het enorme verlies, maar een sterke omzet komt neer op een relatief unieke dienst zelden elders gevonden. Gogo biedt in-flight connectiviteit aan de Amerikaanse binnenlandse vlucht passagiers, met een aantal internationale vluchten al gedekt. Nieuwe functies worden toegevoegd de hele tijd, waaronder de mogelijkheid om sms-berichten op 30.000 voeten te sturen.

Maar de Amerikaanse markt is op het grootste deel bedekt, dankzij straalde verbindingen vanuit de lucht aan de grond torens. De volgende stap zijn de internationale markten, die op een technisch niveau is een touch lastiger.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Door te investeren in, haar nieuwe 2KU service, trialing op Virgin Atlantic op het eerste, Gogo is bedoeld om de kloof in de transatlantische en trans-oceanische vluchten te vullen.

De 2KU dienst is gepland klaar te zijn tegen midden 2015.

In de winst rapport, Gogo zei dat het blijft investeren in relaties met United Airlines en Air Canada, samen met internationale partners, waaronder Vietnam Airlines en AeroMexico, die zal helpen in de komende kwartalen, om een ​​deel van de verliezen terug te verdienen het is gemaakt van dit jaar door investeren in internationale markten.

Precies hoe lang Gogo opblazen kan houden voordat hij knalt blijft onduidelijk. Zijn de prioriteiten het handhaven van een solide US-only dienstverlening, of duwen om zo veel markten als het kan?

Beleggers zullen worden nauwlettend in de gaten op het bedrijf, rekening houdend met de aandelen in Gogo hebben verloren ongeveer een derde van hun waarde alleen al dit jaar.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Foto’s van de vlucht

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’