India lanceert Aadhaar verificatie diensten, inschrijving centra

De unieke identificatie Authority of India (UIDAI) heeft twee nieuwe authenticatie maatregelen om de identiteit van een burger als permanent Aadhaar inschrijving centra ondergebracht in overheidsgebouwen te controleren omdat het bouwt voort uit de elektronische ID-systeem van het land gelanceerd.

In een verklaring afgelopen vrijdag, India’s Planning Commission introduceerde de authenticatie diensten die gebruik maken van een persoon iris en mobiele eenmalige pen (OTP).

UIDAI Voorzitter Shri Nandan Nilekani toegevoegd in de verklaring: “Dit is een belangrijke stap in de richting van mogelijk Aadhaar houders [access]; verschillende diensten met behulp van de Aadhaar identiteit platform Het is ook goed voor de verschillende gebruikersgroepen instanties, zowel openbare of particuliere. , aangezien zij een begunstigde of de klant met behulp van een snelle, veilige, zuinige en papierloze formaat kunnen identificeren.

Voor inwoners met behulp van de iris authenticatiemethode, moeten ze zowel hun Aadhaar nummer te voorzien, samen met een scan van het oog. De irisscan zal vervolgens worden gekoppeld aan de gegevens die in het Centraal Identities gegevens Repository (CIDR) afbeelding om de identiteit van de persoon te controleren, de planning commissie gezegd.

De UIDAI had proof-of-concept testen voor de technologie uitgevoerd en heeft geconcludeerd dat meer dan 99 procent van de, meer dan 400 miljoen geregistreerde inwoners, kan worden geverifieerd, het toegevoegd.

Wie de voorkeur geeft aan de OTP methode te gebruiken moeten hun mobiele nummers of e-mailadressen met de UIDAI registreren om toegang te krijgen tot de dienst. Om hun identiteit te verifiëren, zal bewoners te verzoeken om een ​​OTP het CIDR voordat de pen toe te zenden hun Aadhaar nummers naar de database voor verificatie, de verklaring vermeld.

“User instanties die gebruik maken van Aadhaar authenticatie te nemen kunnen OTP gebruiken om een ​​single-factor authenticatie, of in combinatie met biometrie om een ​​twee-factor authenticatie te bereiken. Dat zou een hogere flexibiliteit om Authentication Gebruiker agentschappen te kunnen geven op het gebied van de inzet van de juiste modaliteit gebaseerd op factoren, zoals demografie, service delivery platform en / of eisen domein security “, aldus het departement.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent