India regulator behoudt voorgestelde 2G-spectrum prijs

De Telecom Regulatory Authority of India (TRAI) heeft besloten om de aanbevolen reserve prijs te behouden voor de komende 2G-spectrum veiling, ondanks de kritiek van de spelers uit de sector.

In een verklaring laat op zondag, TRAI, zei bepaald het cijfer op basis van gepercipieerde waarde van het spectrum voor de gebruikers. “De laatste prijs van spectrum ontdekt door veiling was die van de 3G-spectrum in mei 2010. Na correctie voor de prijs escalatie voor een jaar, evenals voor relatieve efficiëntie, 80 procent van de resulterende waarde werd aanbevolen als de reserve prijzen voor spectrum in de 1800 MHz-band, “de toezichthouder uitgelegd.

TRAI in april voorgesteld, onder andere aanbevelingen, het verhogen van de basisprijs te 36200000000 roepies (US $ 678.000.000) per megahertz (MHz) in de 1800MHz-band voor de komende spectrum veilingen –about 10 keer de prijs waartegen 2G-licenties in zijn toegewezen 2008. de huidige opmerkingen maakten deel uit van een whitepaper dat verschillende verwijzingen aangepakt door het Indiase ministerie van Telecom (DOT) van de aanbevelingen.

India riep op tot een re-veiling van 2G-spectrum van het land volgende fouten van de overheid in de afgifte van vergunningen op een first-come-first-served basis. Alle 122 licentieovereenkomsten eerder afgegeven werden ingetrokken.

TRAI zei in zijn verklaring de reserve werden de prijzen over een voorstel om het spectrum, die in wezen was om de technologie beperkingen op te heffen op het gebruik van nieuwe toegangstechnologieën binnen dezelfde band of bands als bestaande en verouderde technologieën te liberaliseren afgerond. Dit zou de exploitanten in staat stellen om elke technologie te kiezen in het spectrum bands door hen gehouden.

Het wegwerken van de beperkingen in verband met het gebruik van spectrum zal naar verwachting sterk verbeteren van de waarde van het spectrum aan de exploitanten, “zei hij. De Indiase toezichthouder ook op gewezen dat haar analyse bleek de aanbevelingen” geen nadelige invloed hebben op de winstgevendheid van de draadloze industrie of het item van nieuwe exploitanten, noch hebben zij een negatieve invloed hebben op de betaalbaarheid van de consument “.

De impact op tarief is vanaf het of kan worden geabsorbeerd door de dienstverleners in termen van extra minuten gegenereerd, of teruggewonnen door middel van heffingen voor verschillende retail en wholesale-diensten, het toegevoegd.

aanbevelingen TRAI op het spectrum veiling had ontmoet met openbare kritiek van zowel telecom operators in India en internationale brancheorganisaties. Lokale ondernemers onlangs gewaarschuwd voor een doodsklok voor de industrie moet de overheid instemt met het voorstel, en merkt op dat de mobiele gesprekstarieven op klanten konden spike met maar liefst 100 procent.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Internationale telecommunicatie-industrie groep GSMA voerden ook TRAI’s spectrum voorstellen ging tegen de internationale beste praktijken en zou alleen maar vertragen de groei van India.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’