India ringen in 182m handsets in 2011

mobiele telefoon markt van India getuige van een 14,1 procent groei tot een volume van 182 miljoen mobiele telefoons hit in 2011, en het zal blijven groeien in 2017 als gevolg van de opname van smartphones van zowel globale en lokale consumentenmerken, een nieuwe studie opgemerkt.

ABI Research vrijgegeven van haar studie donderdag, waarin staat dat de mobiele industrie van India zal blijven groeien met een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 10,7 procent in de periode tussen 2011 en 2017. Het volume totale handset zal naar verwachting tot 335 miljoen eenheden te bereiken met de eind- 2017, het toegevoegd.

Deze groei wordt gedreven door smartphones als de snelst groeiende segment blijft het totale handset markt overtreffen, merkte Kevin Burden, vice-president en de praktijk directeur van mobiele apparaten bij ABI Research. Smartphones zal een CAGR van 40 procent in dezelfde periode 97,2 miljoen eenheden hebben in 2017, wat neerkomt op 29 procent van het totale volume van de handset vervolgens, voegde hij eraan toe.

In termen van de handset leveranciers, Nokia blijft de markt met 37,2 procent marktaandeel leiden in 2011, met de Samsung komt op de tweede op 14,9 procent en lokale merken G’Five en Micromax met 7,5 procent en 5,8 procent, respectievelijk, van de markt.

Aishwarya Singh, een research analist bij ABI Research, zei in het onderzoek dat de binnenlandse en Chinese fabrikanten van handsets zoals Micromax, G’Five, Karbonn, Spice, Maxx en Lava, hebben een sterke aanwezigheid in de markt en bleef vooruit vele grote spelers met hun “feature-rijke, lokale producten tegen veel lagere prijs punten”.

“Echter, met de gevestigde handset fabrikanten Nokia en Samsung reageren op de bedreiging van deze bedrijven, de strijd intensiveert,” voegde ze eraan toe.

Er zullen ook meer binnenlandse leveranciers raken van de markt met hun aanbod van smartphones, voorspelde Jake Saunders, vice-president van de prognose in het onderzoeksbureau. Dit zal leiden tot de gemiddelde verkoopprijs (ASP) voor smartphones te dalen in de komende jaren, die zullen bijdragen aan de groeiende goedkeuring van dergelijke apparaten, voegde hij eraan toe.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar