India’s $ 47 Aakash tablet tops 1,4 miljoen omzet in twee weken

India’s eerste low-cost tablet, de Aakash (aka UbiSlate 7), krijgt overweldigende aandacht en vraag van zowel bedrijven en individuele kopers, met meer dan een miljoen exemplaren van het apparaat online boekten slechts twee weken nadat het ter beschikking werd gesteld. Dit heeft geleid Britse gevestigde leverancier Datawind tot drie meer fabrieken te vestigen in India om tegemoet te komen aan de vraag, volgens een rapport.

India’s zakelijk nieuws dagelijkse Economic Times meldde dinsdag dat 1,4 miljoen eenheden van de Aakash Android-gebaseerde tablet, geprijsd op 2499 roepies (US $ 47), zijn besteld, slechts twee weken nadat het online werd vrijgegeven voor de verkoop door Datawind’s e-commerce partner Ncarry .com. Het apparaat maker had aanvankelijk vrijgegeven 30.000 apparaten voor orde, het toegevoegd.

Onthuld in oktober vorig jaar, was de low-cost Aakash tablet in opdracht van de Indiase regering om de lokale onderwijs richten. Datawind ook van plan om de volgende versie van Aakash, genaamd Ubislate 7+, medio januari in te voeren voor 2999 roepies (US $ 56,38). De bijgewerkte apparaat zal komen met een slot voor een SIM-kaart voor toegang tot internet via GPRS of 2G-verbinding, die niet beschikbaar zijn in het eerste apparaat is, de Economic Times gemeld.

Hier zijn de plannen voor de Ubislate 7+ functies.

Echter, als gevolg van vertragingen op het einde van de regering, de Aakash toestel zal waarschijnlijk eindigen met commerciƫle kopers voordat de studenten voor wie de goedkope tablet was oorspronkelijk bedoeld, het toegevoegd.

Voor meer van dit verhaal, lees Report: 1.4M orders voor India’s Android tablet op de website van AziĆ«.

Wikipedia.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare