India’s Aadhaar sjacheraars direct mobiele verbindingen

De Indiase regering legt de laatste hand normen einde van het jaar dat het zegt zal toelaten bestaande en nieuwe Aadhaar kaarthouders om een ​​nieuwe mobiele verbinding met behulp van hun biometrische ID-kaart direct te ontvangen.

Volgens een rapport van Zeenews.com, kunnen retailers vingerafdrukken te scannen en te voldoen aan deze bestaande vingerafdrukken op dossier op point of sale (POS). Een keer gecontroleerd, zal een mobiele verbinding direct worden goedgekeurd.

Dit proces duurt nog langer als een fysiek bezoek van een vertegenwoordiger van de Indiase mobiele operator is vereist om te controleren en goed te keuren aansluitingen. Meestal kan dit proces 3-5 werkdagen, die duidelijk is niet een effectief proces te nemen. Echter, in het licht van veiligheidsvraagstukken en de bijna onmiddellijke dreiging van terreur aanslagen, werden verificatie maatregelen gewijzigd na de aanslagen in Mumbai in december 2008.

Dit proces zal ook de hoeveelheid papierwerk die door winkeliers, klanten en Indiase mobiele operators te verminderen, omdat de POS de gehele registratie proces te automatiseren. Toch zal aanvullende documenten nog steeds nodig zijn, zoals een geldig rijbewijs of paspoort.

Uiteindelijk is het doel van de Indiase overheid is om mobiele verbindingen alleen beschikbaar bij het maken, het gebruik van een Aadhaar kaart. Tot nu toe, Bharti Airtel, Reliance Communications en Vodafone zijn aan boord van in hun steun voor het initiatief. Zoals voor de overige mobiele operators, uiteindelijk zullen ze moeten ook aan boord te komen. In het belang van zowel de verantwoording en de nauwkeurigheid van de Indiase mobiele operators te zorgen dat ze de juiste abonnee-informatie, met behulp van de Aadhaar kaart is waarschijnlijk de beste oplossing in India.

Echter, hier is het knelpunt: Het is niet verplicht om een ​​te hebben; Aadhaar kaart in India. Dit roept natuurlijk de vraag over indianen die willen mobiele verbindingen te krijgen, maar hebben geen Aadhaar kaart. Men zou veronderstellen dat de huidige toepassing proces zal blijven, maar de Indiase regering zich beweegt in de richting van de uitgifte van mobiele verbindingen alleen op Aadhaar kaart registraties.

Bovendien, hoe zit het met buitenlanders en toeristen die naar India komen. Hoe zullen zij in staat om een ​​mobiele verbinding te krijgen omdat ze geen Indiase ID om mee te beginnen? De makkelijkste manier om dit is om een ​​vriend te krijgen in India om gewoon registreren van een nieuwe mobiele verbinding voor u, maar de regering gaat het aantal simkaarten toegestaan ​​op grond van één persoon ID moet worden geregistreerd te beperken.

Het zal interessant zijn om te zien in de komende maanden als dit gestroomlijnd proces is inderdaad een meer effectieve en veilige methode voor de afgifte van nieuwe mobiele aansluitingen, of dat het zal blijken te zijn gewoon een hoofdpijn, vooral voor degenen die niet over een Aadhaar hebben kaart.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

En zelfs degenen die gelden voor een Aadhaar kaart zou hebben om een ​​gemiddelde wachttijd van ongeveer drie tot zes maanden om het te ontvangen doorstaan ​​- met dank aan de Indiase regering.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer