Indonesische telefoonmaker Cross ogen overzeese duw met rebranding

Evercoss is nu officieel de naam van de lokale eigen bodem merk Cross. Ja, dat klopt, er is geen “r” tussen “c” en “o”. Onder verwijzing naar SWA, afgezien van de officiële aankondiging van het bedrijf bleek ook plannen om de set-up van een 8 hectare fabriek met US $ 100 miljoen geïnvesteerd vermogen in Semarang, Midden-Java en verder uit te breiden in het buitenland.

Volgens de Jakarta Globe, de naamsverandering was nodig om overzeese expansie van de telefoonmaker als het gevonden van de “Cross” naam was al in licentie gegeven voor verschillende producten in de regio, waaronder zelfs een balpen.

Wanneer een bedrijf hun merk naam verandert, een veel voorkomende praktijk ziet zijn domeinnaam volgen dit voorbeeld. Tot nu toe enigszins blijft ongewijzigd, maar we merken dat hun nieuwe Facebook-pagina is uitgerold.

Volgens Ram Indo Global (AIG), die eigenaar is van het merk, de helft van de financiering was uit bedrijf schatkist, terwijl de rest was via banklening. De chief marketing officer Janto Djojo zei vanaf vandaag 30 procent van de fondsen is geïnjecteerd.

De fabriek is gepland om up and running volgend jaar. In de eerste fase wordt het lokale bedrijf wordt naar tien productielijnen hebben – dat is ongeveer gelijk aan 500.000 tot 600.000 eenheden. Het is misschien het personeel ongeveer duizend medewerkers. Een ander terrein van 5 hectare in dezelfde locatie is ook voorbereid op toekomstige uitbreiding.

De lokale telefoonmaker werd opgericht in 2010 door middel van een partnerschap met een Europese telefoon bedrijf mobiel. De focus tot nu toe is het dienen binnenlandse markt door het verstrekken van Android, Candy Bar, Qwerty en stijlvolle apparaten.

Op basis van het ministerie van Handel gegevens, Janto zei dat het bedrijf verscheept 16 miljoen stuks vorig jaar. Volgens Yahoo en TNS Global, is het totale aantal gebruikers van mobiele telefoons in Indonesië in 2012 meer dan 200 miljoen, en 84 procent (of 168 miljoen) overtroffen waren functie telefoons.

Zelfs al is het een lokaal merk, tot nu productieactiviteiten geheel met hun partner in China werden uitgevoerd. Gezien het feit dat de Chinese arbeid maandsalaris (door gemiddeld over alle sectoren) zijn drie keer die van Indonesië, deze corporate action zal strategisch omlaag te slepen de productiekosten. De kosten-batenanalyse is al gelokt bedrijven zoals Foxconn om naar te kijken; opzetten van winkel.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

In 2017, AIG verwacht dat de mobiele telefoon gehele productieproces plaatsvindt in Indonesië.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring