Intel: CIO’s moeten bekijken risico breder

SINGAPORE – Het inschakelen van sociale media met het juiste beleid in enterprise-instellingen kunnen meer dan voordelig zijn, zei Intel’s chief security information officer, Malcolm Harkins.

Sprekend op de website Asia hier vrijdag, de uitvoerende macht legde uit dat in de huidige grote schaal verbonden wereld, mensen zal brengen meer van hun gesprekken op het internet, en het blokkeren van sociale kanalen van communicatie zal in feite veroorzaken problemen en risico’s te worden “vergroot”.

Traditionele bedrijven die sociale communicatie intern hebben geblokkeerd, de IT-veteraan opgemerkt, worden langzaam open voor het idee van het hebben van interne ‘chats’, na het getuigen van de succesvolle implementatie van social media marketing fronten, waar ze in staat zijn om nieuwe markten en klanten vast te leggen zijn geweest .

Wat [Intel] gevonden van werknemer chats, zijn [zij] positief of negatief is, is dat je een veel input op die manier kan krijgen, “merkte Harkins.” Je kunt feedback krijgen van zelfs een HR-perspectief, dat kan u toestaan ​​om te identificeren veranderingen in de omgeving eerder.

Harkins wees naar interne praktijk van het hebben van “bloggen ambassadeurs”, waar de medewerkers matige interne blogs om ervoor te zorgen personeel discussies worden binnen de ethische grenzen gehouden Intel’s. Met de regeling, worden communicatiekanalen ingeschakeld en toch risico’s worden snel geïdentificeerd, voegde hij eraan toe.

“Van wat ik zie, [social media] vrij krachtig omdat het gedrag te verbeteren en heeft een soort van een menigte effect, het helpen van mensen vorm richtingen en feedback te krijgen,” zei Harkins.

Evenzo worden bedrijven ook worstelen met de consumerization van IT, merkte hij op. Met de toenemende adoptie van persoonlijke apparaten voor het werk, Harkins gezegd doordat medewerkers aptops gebruiken voor zowel persoonlijke en zakelijke aangelegenheden, “mensen de neiging om betere zorg te nemen”, als gevolg minder apparaten zijn verloren, die vertaald naar een verlaagd risico van data verlies.

Werkgevers willen geen persoonlijke apparaten medewerkers toegang tot hun netwerk – het meer van een traditionele opvatting van een aantal security professionals zou kunnen zijn, “merkte hij op.” Ik heb de neiging om ernaar te kijken en na te denken hoe ik kan inschakelen [persoonlijk gebruik device], zoals ik denk dat het zal zorgen voor meer persoonlijke verantwoordelijkheid, die de risico’s van het bedrijf zal verminderen.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Harkins voegde eraan toe dat als een bedreiging zijn altijd in ontwikkeling, in plaats van het blokkeren en het mijden van risico’s, zijn strategie is om “lopen in de richting van het risico” en proactief aan te pakken het probleem.

Embedded chip veiligheid draagt ​​bij aan defensie-in-diepte, In reactie op chip zekerheid en de flexibiliteit, Harkins zei dat het een ‘extra laag’ van bescherming die de chipmaker is het creëren, na de overname van McAfee.

“We nemen de diepte van de verdediging naar een ander niveau,” merkte hij op.

Je bent altijd gaat om evoluerende bedreigingen en kwetsbaarheden van verschillende vectoren, om eerlijk te zijn die niet gaat om één controle te zijn [dat is effectief genoeg], zodat de chip gewoon speelt in extra controle in de omtrek.

Met de trend beweegt in de richting intrusion prevention en endpoint security, de IT-executive van mening dat de manieren om dreigingen en risico’s zal altijd “een reis”, en de volgende stap is “ga die extra laag en op verschillende apparaten”.

De Intel-McAfee overname werd afgerond op 28 februari, en volgens Harkins beide bedrijven zal aankondigen samenwerking en productaanbod in de komende weken, iets wat ze niet kon delen over voorafgaand aan de afronding van de deal.

Harkin zei dat hij “waarde” in de overname ziet, en voegde de komende ontwikkelingen ‘beveiligingsmogelijkheden die een consument zou willen zien “.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel