Intel gericht op het opbouwen van universele chips voor meerdere apparaten, platforms

Sprekend op de jaarlijkse investeerders bijeenkomst Intel ‘s in Santa Clara op dinsdag, CEO Paul Otellini benadrukte dat die pc’s zijn niet alleen evolueren, maar zijn opnieuw uitgevonden op basis van mobiele behoeften.

In principe kan Intel’s focus voor de nabije toekomst worden samengevat in vier punten

Veelzijdigheid is echt de belangrijkste idee hier. Kortom, Otellini zei dat Intel is “gaat elke vorm van draadloze technologie die er zijn te ondersteunen.” Dat geldt ook voor meerdere besturingssystemen, breedbandverbindingen en apparatuur in het algemeen.

Maar om dat doel te bereiken, ontwikkelaars en engineers moeten in principe opnieuw uit te vinden van de PC op basis van veranderende behoeften. Samen met zijn ultra-dun en ultra-capable, Otellini stelde dat computers worden gekarnd en de komende jaren gelanceerd moeten de volgende kenmerken: Al het leven dag batterij, instant on, touch-enabled interface mainstream prijspunten, naadloze inter-connectivty tussen apparaten, best-in-class grafische prestaties en beveiliging.

Intel werkt aan zowel de hardware en software zijden zelf, maar ook met externe partners zoals Microsoft. (Als je je afvraagt ​​over Nokia, Otellini zei dat, hoewel Intel was teleurgesteld met de fall-out in februari, het winkelen rond haar smartphone middelen aan andere bedrijven.)

Na trots positieve getallen in de groei in 2010 (met inbegrip van een verbijsterende cijfer van 74,5 triljoen transistors vorig jaar verzonden), projectmanagement Intel execs verdere groei en winst voor 2011. Otellini toegevoegd aan het keynote dat “niemand op aarde die de mogelijkheden heeft die we heb aangetoond en het in de productie van dit jaar. ”

Een deel van de verwachte uitbreiding zal zwaarder in het buitenland te zien in de opkomende markten. In deze arena, Intel is op zoek vooral op China, dat is momenteel de tweede grootste markt voor computing en zullen de grootste zijn voor computers in 2012. Bovendien Brazilië is op de radar als de huidige vierde grootste markt voor computing, en het zal bewegen naar nummer drie achter de Verenigde Staten en China in de komende jaren. Het is duidelijk dat de Verenigde Staten, Europa en Japan zijn nog steeds aandachtsgebieden, voornamelijk voor enterprise, waar Intel bevestigt dat de aankopen zijn nog steeds sterk.

Bovendien, voor de komende 36 maanden, Intel zal de uitrol van nieuwe Atom-gebaseerde chips voor tablets, smartphones en netbooks dat bij ongeveer zal werken twee keer de snelheid van de wet van Moore. Dit is de derde grote transitie in snelheid en prestaties van de Intel-chips, niet meer richting naar het ontwikkelen voor mobiele apparaten te noemen.

Verleng silicium leiderschap in alle segmenten, evolueren de notebook in een ultra-eenvoudige, ultra-dunne, ultra-veelzijdige internet apparaat; leveren best-in-class oplossingen voor tabletten en een telefoon uit te breiden architectuur in “slimme” adjacencies

 dekking op de website

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel’s Otellini: Tablet ras is lang niet voltooid; Nvidia CEO:? Volgende golf van Android-tablets aan te pakken eerst-gen tekortkomingen; Kan Intel Cedar Trail Atom-processors, samen met Google Chromebooks, herleven de netbook, Intel’s update voor Wireless Display 2.0 maakt streaming van beschermde inhoud op HDTV’s, Intel toont de weg voorwaarts met baanbrekende halfgeleiderontwerp

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt