Internet Explorer, what’s in a name?

Internet Explorer. De naam van Microsoft’s Internet browser product. Verwikkeld in controverse. Doordrenkt van veiligheidsvraagstukken. Geplaagd door problemen met de prestaties. Maar toch, we weten allemaal dat het bij naam. Sommige productnamen stok als lijm, terwijl anderen nooit echt afspiegeling van de ware aard van de technologie of de innovatie van wat er achter het gezicht. Bijvoorbeeld, elke keer als ik hoor de naam ‘Vista’, ik ineenkrimpen, of het nu Microsoft gerelateerde of niet. De naam is nu geassocieerd met iets zo slecht dat ik niet de negatieve connotaties van het kan schudden. Voor velen van jullie, Internet Explorer brengt slechte gedachten. Toegegeven, tenzij ik aan het werk ben, ik gebruik Chrome. Ik gebruik Chrome op mijn Mac mini, mijn iPad, mijn iPhone, en vaak op mijn werk computer. Ik gebruik alleen Internet Explorer (IE) als dat nodig is bij mijn baan.

Bring your own device te werken? Volgens Forrester Research, dat is het mengen van de browser markt de ruimte, ondanks Internet Explorer houden van zijn top-dog-status. Ondertussen, Windows XP gelederen nog steeds zeer aan het werk ondanks een jaar links tot steun wordt afgesneden.

Dit bericht is een reactie op een Twitter-chat (Hashtag: #AskIE) dat ik zag een paar dagen geleden met de Internet Explorer development team. Kanttekening: Hoe moedig deze mensen zijn voor het aangrijpen van de Twitterati op zo’n opruiende onderwerp als Internet Explorer. Ik zou niet zo moedig zijn als ik asbest bekleed broek had gedragen die dag. Ik heb een deel van het commentaar gelezen en alles wat ik kan zeggen is “Wow”.

Mijn favoriete reactie is degene die iets leest als, ‘Was u als laatste in de schoolsport ook? ” Nu dat is grappig. Het drijft thuis het punt dat sommige mensen geloven dat het zijn op het IE Dev Team een ​​straf, geen beloning zou zijn. Net als de man die afstudeert aan de onderkant van zijn vlucht opleiding in het leger. Tuurlijk, hij is nog steeds een piloot, maar hij moet vrachtvliegtuigen en niet die F-16’s vliegen.

De IE Dev Team geprobeerd om ons te laten weten dat de IE van vandaag (momenteel versie 11) is niet de IE van gisteren.

Niet iedereen is overtuigd van de verbetering.

Persoonlijk heb ik niet echt schelen. Ik ben niet iemand die koopt in de zogenaamde “browser oorlogen”. Ik gebruik Chrome en tot iets beters op de markt komt, zal ik stok mee. Tot nu toe niets heeft, zelfs met Chrome fouten en tekortkomingen, ik kan niets anders te gebruiken.

Maar terug naar IE. Tijdens de chat, iemand gezegd dat het team gedebatteerd over het wijzigen van de naam van het product van Internet Explorer.

Internet Surfer – voor de hand liggende naam, Opaque – als gevolg van gebrek aan transparantie van Microsoft, Bob – kan net zo goed proberen opnieuw met dit ene; Interositer – coole naam van “This Island Earth; Brozilla – waarom niet, Mozilla is geopend Chromate – een Google graven; internet Hyperbrowser – past bij Hyper-V; Quest – MUD speler referentie; Coastline – erover nadenkt, Hodad – opzoeken, Malibu – een geweldig strand-gerelateerde naam, Nug – een eersteklas golf

Ik denk niet dat IE is een slechte naam, maar ik denk dat het een slecht product. Ik schrijf ‘werd’ in reactie op hun opgegeven verbeteringen. Ik heb niet genoeg meer gebruiken om te kunnen reageren. Ik gebruik het als ik moet voor SharePoint werk en voor interne websites die beter op IE werken, maar anders dan dat, het is een non-issue voor mij.

De Duitse overheid informatiebeveiliging bureau heeft een waarschuwing aanbeveling dat gebruikers moeten stoppen met het gebruik van Microsoft’s Internet Explorer totdat het bedrijf brengt een oplossing voor een onlangs ontdekt gat in de browser uitgegeven.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Ik denk niet dat het veranderen van de naam zou geen invloed hebben op de perceptie van het product van iedereen met een greintje van technische of historische technische kennis hebben.

Wat zou de nieuwe naam zijn geweest? Hier zijn enkele van mijn ideeën en gissingen

Er zijn namen die Microsoft nooit bedoeld om te worden gebruikt voor IE, zoals Internet Exploder en Internet uitbuiter. Persoonlijk heb ik nooit echte problemen buiten enkele prestatiegebonden degenen, waar de browser ofwel zou bevriezen / vakantie of gewoon zitten gehad “spinnen” forever.

Ik voel me slecht voor het IE-Dev Team vanwege hun veronderstelde status als slechte programmeurs. Misschien moeten ze niet de naam van het product, maar eerder zichzelf. In plaats van iedereen die ze op het IE-Dev Team te vertellen, konden ze gewoon zeggen dat ze “Internet applicatie-ontwikkelaars”, en niet meer specifiek dan dat.

Ik hoop voor hun bestwil en die van ons, dat IE 11 en nieuwer beter, veiliger, sneller, stabieler en minder overlast zal zijn. Zolang ik een Windows-besturingssysteem en een Microsoft-browser gebruikt, hoop ik altijd dat de volgende versie is beter dan de vorige.

Wat denk je dat Internet Explorer moet worden omgedoopt tot? Zou het er toe? Denk je dat IE 11 is beter dan de vorige versies? Praat terug en laat me weten.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties