Intuit Snap Payroll is gericht op de verwerking loonstrookjes voor het MKB te verlichten

Intuit blijft churn van mobiele apps gericht op een van de meest vervelende nog benodigde financiƫle activiteiten te verlichten: de verwerking van belastingen.

Dit keer is de nieuwe app richt zich op de paar stappen voor een EZ federale belasting formulier. In wezen, de Intuit Snap Payroll is gericht op begeleiding biedt aan kleine bedrijven die payroll handmatig worden verwerkt om loonstrookjes hun W-2 van de werknemers te berekenen.

Om loonstrookjes maakt, werkgevers voer de uren een werknemer verwerkt in de app, samen met hun loon tarief, en het programma zorgt voor de wiskunde. Het houdt ook een record van salaris geschiedenis voor referentie en omvat de federale en staat belasting roerende vormen.

Snap Payroll volgt het debuut van de EITC Finder, een smartphone app voor het bepalen van Earned Income Tax Credit in aanmerking te komen, die eerder dit jaar debuteerde;. De Intuit Snap Payroll app is momenteel gratis beschikbaar voor iOS-apparaten. De app ondersteunt verwerking loonbelasting in de volgende staten: AK, CA, FL, IL, NV, NH, NY, SD, TN, TX, WA, en WY. Intuit reps verzekeren dat meer staten aan de lijst worden toegevoegd in de komende maanden.

Voor een kijkje op de Intuit Snap Payroll app, check de promo video hieronder

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen