iPad mini vraag het aanbod overtreft, maar Mac vraag licht, zegt analist

Hoewel Apple niet heeft verstrekt cijfers over iPad mini verkoop, een analist van mening dat de vraag naar de petite tablet aanbod overtreft.

Volgens Sterne Agee analist Shaw Wu, supply chain controles blijkt dat de vraag naar de 7.9-inch iPad mini is sterker dan Apple heeft geanticipeerd en dat deze zet een druk op de supply chain. Op zijn beurt, dit houdt de doorlooptijden voor de tablet op 2 weken tijdens de alle belangrijke aanloop naar de feestdagen.

Zal deze supply chain kink zet een golfplaat op de verkoop? Wu denkt niet zo, en het verlaten van de iPad-eenheid raming onveranderd op 25 miljoen stuks.

Laatste kwartaal verkocht Apple 14 miljoen iPads.

Dingen zijn anders op de Mac voorzijde. Wu meldt dat Mac vraag is licht waarschijnlijk te wijten aan de late beschikbaarheid van de nieuwe iMac te wijten aan de productie van de opbrengsten, maar ook voor de iPad en iPad mini kannibaliseren verkoop.

Met dit in het achterhoofd, is het verminderen van de Wu Mac vooruitzichten 5100000-5.000.000. Niet een enorme cut, maar dit is onder de analist consensus voor Mac-verkoop, die in het gebied van 5,2-5300000.

Apple’s vlaggenschip product blijft de iPhone. Volgens Wu, hebben doorlooptijden op de iPhone 5 gedaald van de 3-4 weken op het moment dat het product werd gelanceerd om rond 2-4 dagen, ondanks de resterende sterke vraag.

; Hoe Apple maakt producten moeilijk – en dure – te repareren

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Wu voorspelt dat dit een sterk kwartaal voor de verkoop van de iPhone, het voorspellen van de omzet in de regio van 47,3 miljoen zal zijn, waarin het beste kwartaal van de iPhone zou maken nog.

dit alles Factoring elkaar, Wu voorspelt dat Apple zal trekken in 54600000000 $ aan inkomsten en $ 13,70 in de winst per aandeel voor het kwartaal, wat betekent dat voor de gehele financiƫle jaar zal Apple een totaal van $ 193.400.000.000 aan inkomsten gezien hebben.

Appel.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten