iPhone 5c, 5s tot 50 nieuwe markten hit in de komende weken

De premie van de volgende generatie iPhone 5S is scherp en verfijnd, net als zijn voorganger, en wordt geleverd in drie metallic kleuren. Hier is de eerste paar foto’s van de nieuwe smartphone.

Apple heeft de volgende golf van landen die de iPhone 5c en iPhone 5s krijgt onthuld.

Toen hij vorige maand gelanceerd, werden de iPhone 5c en 5s ter beschikking gesteld in 11 landen. Apple op woensdag aangekondigd dat cijfer zal oplopen tot 35 in de komende weken, met de apparaten gepland voor lancering in nieuwe markten in Europa, Latijns-Amerika en daarbuiten.

Vanaf 25 oktober, 34 landen – vooral in Europa – zullen de twee handsets te krijgen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Franse Antillen, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macau, Malta, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan en Thailand.

De iPhone 5c en 5s zal worden uitgebracht in een nieuwe reeks van 16 landen op 1 november: Albanië, Armenië, Bahrein, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonië, Maleisië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Saoedi-Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

De ruimere beschikbaarheid betekent dat de iPhone zal worden uitgebracht in meer dan 60 markten tegen het einde van het jaar.

De iPhone 5c en 5s verkocht Nine Million tussen hen op het eerste weekend na de lancering, Apple zei, toen het paar werden uitgebracht in 11 markten. up van de figuur van vorig jaar, toen Apple verschoven vijf miljoen van de iPhone 5 model in de eerste drie dagen na de verkoop ging.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade