iPhone, Android-smartphone-gebruikers kunnen nu volgen activiteiten RunKeeper op Pebble

Een van de redenen waarom ik kocht het, Pebble Smart kijken, was de derde-party app ondersteuning die RunKeeper omvat. Ik was blij met deze ochtend ontvangt u een persbericht waarin staat dat Pebble integratie nu wordt ondersteund in RunKeeper voor iOS en Android.

Ik werkte mijn RunKeeper smartphone apps, en keek toen over de plaats naar een manier om de Pebble app te installeren, zonder enig geluk. Het blijkt dat er geen Pebble app te installeren op uw Pebble. U een activiteit in RunKeeper en de verstreken tijd, afstand, en het tempo (min / mijl) verschijnen op uw Pebble kijken, zolang de activiteit is ingeschakeld start gewoon.

Terwijl ik mijn telefoon in het verleden gebruikt om te lopen met als gevolg van de breedte van de gegevens die zijn vastgelegd en het veiligheidsaspect, kan ik mijn vrouw bellen als ik een gezondheidsprobleem of een ongeval op de weg, is het bijna onmogelijk om te interageren met het scherm of mijn run status met mijn telefoon vastgebonden in een armband of drager. Ik zweet te veel om een ​​telefoon mee in mijn hand, ook. Dus, heb ik lopen met apparaten zoals de Motoactv en; Garmin Forerunner 610.

Met de Pebble nu op mijn pols, ik kan riem en opgeborgen mijn smartphone en volg de fundamentele kritische gegevens op mijn Pebble. Functionaliteit is beperkt tot het bekijken van drie aspecten van uw lopende ervaring, maar het centrum Pebble toets heeft u laten pauzeren en hervatten de training. Ik moet om het te proberen vanavond, want het lijkt erop dat ik ook de muziek op mijn telefoon, die het Pebble een apparaat dat echt mijn Motoactv kan vervangen in combinatie met een smartphone maakt kan controleren.

Ik hou van de informatie die het hulpprogramma Pebble biedt, maar degenen die de voorkeur geven aan snelheid of verschillende eenheden zien misschien niet zo blij zijn. Het ziet er niet uit als elke output naar de Pebble kan worden aangepast op dit moment. Gezien het feit dat dit een eerste release, ik kan me voorstellen zullen we meer te zien komen in de toekomst updates.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade