IRS dwarsboomt ‘geautomatiseerde aanval’ tegen de fiscale e-archiefsystemen

De Amerikaanse federale belastingdienst afgeweerd een ‘geautomatiseerde aanval “op haar systemen vorige maand, waarbij hackers geprobeerd om elektronisch indienen getallen te genereren voor een half miljoen belastingplichtigen.

Een verklaring vrijgegeven door de Internal Revenue Service zei het agentschap verhinderde de aanval dat een van haar web-based systemen, waarmee Amerikaanse belastingbetalers om hun belastingen online indienen gericht.

Is uw gegevens gestolen door hackers? (Hint: het waarschijnlijk was.)

Belastingplichtigen die online zijn ingeschreven krijgen een vijf-cijferig e-filing code wordt gebruikt om de gebruiker te verifiëren bij het indienen van belastingen. De IRS zei dat de aanvallers probeerde te e-filing codes overeenkomen met meer dan 464.000 sofi-nummers, dacht elders worden gestolen van andere aanvallen.

Door het afstemmen van de codes om de gestolen sofi-nummers, is het theoretisch mogelijk om de toegang tot aangifte en archiveren van gegevens te krijgen.

Het agentschap zei een geautomatiseerde bot werd gedacht te hebben gegenereerd e-filing voor meer dan 101.000 sofi-nummers. Geen belastingbetaler gegevens zijn gecompromitteerd of openbaar gemaakt door IRS-systemen.

Getroffen accounts zijn gemarkeerd om te helpen beschermen tegen fiscale identiteitsdiefstal.

Het nieuws van de aanval landde op dezelfde dag dat president Barack Obama kondigde een $ 5000000000 wandeling in cyberbeveiliging uitgaven, in een poging om cyber-defensie te maken en bescherming een topprioriteit. De regering-Obama ook uit naar zijn eerste chief information security officer te huren op de federale verantwoordelijkheid voor cyberveiligheid beleid en strategie te nemen.

Waarom de CIA wil encryptie backdoors is een falen van leiderschap, niet intelligentie, Apple, weigeren achterdeur toegang tot de gegevens, kunnen boetes; NSA is zo overweldigd met data, is het niet langer effectief, zegt klokkenluider; Zoals de Snowden lekken begon, is er was “angst en paniek” in het Congres; Hoe gegevens geval Microsoft de Amerikaanse tech industrie kan ontrafelen; Als je ‘niets te verbergen’, hier is waar uw wachtwoorden te zenden; Kennismaken met de schimmige tech brokers dat uw gegevens te leveren aan de NSA

Het komt na een reeks van high-profile aanvallen tegen Amerikaanse ministeries, agentschappen, en systemen.

De belastingdienst was niet zo gelukkig vorig jaar, toen hij werd geraakt door een inbreuk op de gegevensbeveiliging, waarbij hackers gestolen belasting informatie over meer dan 100.000 Amerikanen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Sindsdien heeft de IRS verdubbeld-down on beveiligingssystemen in een poging om te voorkomen dat soortgelijke aanvallen gebeuren.

Sommige overheidsinstellingen, zoals Oregon en New Mexico, vereisen nu twee-factor authenticatie om beter te zorgen voor hackers geen toegang tot persoonlijke en gevoelige fiscale informatie niet krijgen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

LEES DIT

LEES VERDER

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer