Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Een van de eerste live internet van de dingen (ivd) netwerken in Australië werd gelanceerd in Sydney, met het netwerk op basis van de low-power, long-range (LoRaWAN) open standaard.

De Barangaroo Community Network, geactiveerd op dinsdagmiddag door Communications minister Mitch Fifield tijdens een ivd Alliance Australië (IoTAA) event, werkt op de 915MHz industriële en wetenschappelijke toegewezen spectrum band, die momenteel wordt gebruikt voor toestellen van de consument die onder Low Interferentie Potential Devices ( LIPD) klasse licenties.

Die binnen een 3 km tot 5 km straal van het netwerk zal in staat zijn om ivd-apparaten aan te sluiten voor gratis, voor de toepassing van prototyping, testen en ontwikkelen van oplossingen, met het internet van de dingen gateway kunnen 1000 apparaten ondersteunen op een moment.

“Het internet van dingen heeft de potentie om uiteenlopende Nederlandse sectoren transformeren van landbouw tot ouderenzorg, door het plaatsen van sensoren in alledaagse voorwerpen die kunnen verzenden en ontvangen. Deze gegevens dan worden geanalyseerd en gebruikt om de efficiëntie kunnen opvoeren en nieuwe toepassingen te ontwikkelen, “zei Fifield.

De regering is vastbesloten samen te werken met de industrie om het volledige potentieel van het ivd-technologieën te realiseren en om ervoor te zorgen Australië neemt een leidende rol op dit gebied.

De IoTAA, die is voortgekomen uit de Communications Alliance IoT denktank eerder dit jaar, heeft de ivd-industrie naar verwachting rond AU $ 120.000.000.000 aan de Australische economie toe te voegen in 2025.

Dit komt neer op een verhoging van maximaal 2 procent van het BBP van Australië in een heel scala van omgevingen, waaronder fabrieken, winkels, slimme steden en huizen, auto’s, andere vervoerswijzen, en zelfs de menselijke gezondheid en fitness; ivd is een doordringende disruptor, “John Stanton, Communications Alliance CEO en voorzitter van de uitvoerende raad IoTAA, gezegd.

Stanton voegde eraan toe dat de IoTAA ook is gericht op “het beheer van de risico’s voor de integriteit en de persoonlijke levenssfeer netwerk” die inherent zijn aan dergelijke een doordringende, open netwerk, evenals het onderzoek van de communicatie-regelgeving.

“Een derde arm van noodzakelijke activiteit is aan de Australische regelgeving door middel van een internet van de dingen objectief te beoordelen”, zei Stanton.

Huidige regelgeving werden doorgaans niet ontworpen om te gaan met de eisen en de uitdagingen die ivd-gebaseerde netwerken kunnen presenteren.

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Australische regering om de Britse standaard voor smart-stadsplanning hefboomwerking, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, robotica, Robotics and Industry 4,0 : Een nieuwe vorm van de manier waarop dingen worden gemaakt

Met betrekking tot het ivd beschikbaarheid van spectrum, heeft de Australische Communicatie en Media Autoriteit (ACMA) pleitten voor een standaard spectrum band voor alle ivd-apparaten over de hele wereld, of, als alternatief, sensoren die kunnen identificeren welk land een apparaat in.

De ACMA vorige week zei dat het zou worden de toewijzing van extra spectrum in de 803-960MHz band aan low-power, low-duty cycle communicatie te ondersteunen voor diverse internet van de dingen en machine-to-machine (M2M) diensten, samen met mobiele breedband.

Onze rol is om de geschiktheid van het spectrum regelingen te onderzoeken voor het internet van de dingen. Er is een enorme diversiteit van de gebruikers en maakt gebruik van; we geloven dat er niemand eenvoudige oplossing om toegang tot het spectrum door al deze toepassingen, “Nevio Marinelli, manager van de ACMA Spectrum onderdeel Planning, zei in juli.

Ivd is het draaien in de richting die de toegang tot een scala van verschillende bands, en een scala van toegang protocollen, van speciale spectrum om gemeenschappelijke spectrum, en opties in tussen. In veel gevallen is er al radiospectrum beschikbaar te stellen voor het gebruik van ivd-toepassingen. Deze toepassingen kunnen en worden ingezet in een reeks van bands binnen het bestaande regelgevingskader door de bestaande licentiehouders of in samenwerking met bestaande licentiehouders.

Vodafone Australië op dezelfde voltooide haar studie met smalband-ivd technologie in een aantal live sites in de voorsteden en het centrum van Melbourne in april in samenwerking met de Chinese technologie reus Huawei, het aanroepen van de draadloze low-power, wide-area network test een succes.

De netbeheerder was in staat om meer diepte en afstand te bereiken – op de melodie van het penetreren door middel van drie double-bakstenen muren in de diepte, en tot 30 km in afstand – in de dekking met behulp van NB-ivd in vergelijking met 2G, 3G en 4G .

Gebruik smalbandnetwerken ivd zal meer apparaten worden aangesloten 4G netwerken tegen lagere kosten, Vodafone destijds.

Nederlandse telecommunicatie gigant KPN in juli ook overgestapt op een low-power, long-range, wide-area ivd-netwerk in heel Nederland, en werd het eerste land ter wereld dat een nationaal lora netwerk.

KPN lora netwerk supplementen bestaande 2G, 3G en 4G-netwerken en is gebaseerd op de honderden mobiele zendmasten al in het hele land die nu zijn uitgerust met een Lora antenne en gateway.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Robotica en Industrie 4.0: Een nieuwe vorm van de manier waarop dingen worden gemaakt