Java staat bovenaan de lijst van de top 10 IT-vaardigheden in de vraag

Dice.com zojuist zijn maandelijkse lijst van vaardigheden in de vraag, en de lijst wordt bekroond door Java-ontwikkelaars, gevolgd door mobiele ontwikkelaars, and.NET ontwikkelaars.

“Software-ontwikkelaars” volgt in het nummer 4 positie, die vermoedelijk een catch-all term voor ontwikkelaars in het algemeen moet zijn.

Die posities worden door het inhuren van managers en recruiters ongeveer het dubbele of drievoudige van de frequentie van andere vaardigheden in de werkgelegenheid markt aangehaald, zegt Dice. De wervingsbureau meldt een totaal van 85.000 tech vacatures, samen met 36.000 contract IT positioneert in de Verenigde Staten.

Dobbelstenen Alice Hill zegt de tekorten bedrijven staan ​​met deze vaardigheden voortkomen uit een snel groeiende markt (bij mobiel), en een vereiste voor ervaring. Veel bedrijven zijn niet voorhanden zijn van voldoende training aan professionals in staat om te leren en te komen door de gelederen, echter.

Hier zijn de top 10 vaardigheden in de vraag

1) Java developer

2) Mobiele ontwikkelaar

3) .NET developer

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

4) Software ontwikkelaar

5) Veiligheid

6) SAP

7) SharePoint

8) Web developer

9) Actieve federale veiligheidsmachtiging

10) Network Engineer

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen