Jive’s nieuwste release versterkt de banden met Microsoft, Google en Marketo

Jive Software heeft geduwd een schare van nieuwe functies en updates gebonden aan de winter release van haar Jive-n en Jive-x communicatie en samenwerking suites.

De grote vraag na de recente prestaties van Jive is de vraag of het bedrijf zelfstandig kan blijven als sociale functies worden ingebouwd in de meeste toepassingen.

Waarbij het de bedoeling om zich verder te vestigen als een gecentraliseerde, cloud-gebaseerde samenwerking hub voor werknemers, wordt Jive ook met behulp van de winter release integraties om programma’s gemaakt door Microsoft, Google en Marketo, onder anderen stollen.

Verwerkt in de nieuwste versie van Jive-n social intranet software, Jive ondersteunt nu claims gebaseerde authenticatie voor verbinding met Microsoft SharePoint.

Bovendien kunnen Jive-n nu direct synchroniseren met Google Drive-bestanden, terwijl de Jive Connector voor Google Docs toont ook invloed metrics voor het meten van het bereik en het sentiment van gedeelde documenten.

Een nieuwe integratie gebakken in de Jive-x externe community app kranen in Marketo marketing automation software door honen in op gegevens van een prospect gemeenschap activiteit en interacties.

Jive belooft marketeers nieuwe inzichten die kunnen worden gebruikt om messaging en campagnes op basis van aangetoonde belangen iedere bezoeker automatisch personaliseren.

Samen met de gebruikelijke snelheid en prestaties upgrades, extra nieuwe functies die zijn ontworpen voor een betere vinden van het juiste publiek onder andere dedicated nieuws filters voor specifieke vooruitzichten en groepen en aangepaste applicatie en engagement tegels voor getimede acties en campagnes.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

De uitrol van deze week, veel van de nieuwe functies in de winter release zal ook gebundeld met de gehoste versie van Jive-x.

Jive 8 is gepland om voor migratie worden in eind maart.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september