Lenovo website stopt verkoop van Windows RT-versie van IdeaPad Yoga 11 hybride tablet

Het is een zware week voor Windows RT, de omstreden bediend systeem Microsoft opgericht om te helpen concurreren in de tablet markt. Ten eerste, de tech reus bevestigd dat, het was de prijzen te snijden op de Surface RT tablets, als gevolg van glansloos vraag. Nu is een belangrijke partner stopgezet verkoop op de website van haar eigen Windows RT-apparaat.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

met inbegrip van de website van de eigen Matt Baxter-Reynolds;; Lenovo had zijn IdeaPad Yoga 11 zou maakt golven met haar converteerbare design, maar critici hoopten waren lauw tot cut-down Windows RT’s Windows-ervaring. In mei, de vennootschap; introduceerde de Yoga 11S, een versie van de laptop / tablet hybride die een volledige versie van Windows 8 aangeboden.

Nu Lenovo heeft blijkbaar stopte met de RT smaak van de Yoga, het stoppen van de verkoop van het op de website van het bedrijf. De pagina annoucing de stopzetting adviseert dat je nog kunt kiezen een van een reseller als u wilt een verweesde product in uw bezit. (De Yoga 11S blijft te koop op de Lenovo-website.)

De Yoga RT’s ellende te volgen in het kielzog van Dell; prijsverlaging op de XPS 10 Windows RT tablet, tot $ 299 een paar maanden geleden. Voor nu, echter, Dell blijft het apparaat te verkopen.

Heb je een IdeaPad Yoga kopen? Denkt u dat Windows RT tabletten zijn ten dode opgeschreven? Laat ons weten wat uw gedachten in Talkback hieronder.

[Via PCWorld]

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset