Lezers debatteren over Web defensie kwestie

Naarmate er meer kritische steun structuren te verbinden met het web, hoe groot is de dreiging van hack-aanvallen worden? Heeft de overheid een rol spelen bij het waarborgen van internetbeveiliging, en waar moet deze waarborgen worden toegepast?

de website speciaal verslag News ” Lijnen van Defensie: Hoe e-vandalisme houden van steeds e-terrorisme “(zie http://www.elaptopcomputer.com/special/filters/defense/) leidde tot een groot aantal reacties van TalkBack posters . Sommigen zeiden dat ze voelde het gevaar van dergelijke aanvallen is overdreven, en zelfs die lezers die een bedreiging te herkennen waren verdeeld over de vraag of de betrokkenheid van de overheid meer kwaad dan goed zou veroorzaken. Op donderdag 20 april de website; (ZDZ) zal een openbaar forum op het web defensie kwestie in San Francisco gastheer – leden van het publiek geïnteresseerd in het bijwonen van het evenement kunnen zich registreren op http://www.elaptopcomputer.com/adverts /adinfo/eform.htm.

Wie is er dood gegaan? Hoeveel werden in het ziekenhuis? “Vroeg lezer Robert Armstrong.” Oh, iemand die niet kon krijgen op ebay een Beanie baby of illegale software te kopen voor twee hele uren? Mijn hemel, de hemel valt. Een andere reden om niet te onze regering of zakelijke shills vertrouwen.

Het is waar dat niemand is overleden aan deze aanvallen, “antwoordde Scott O’Neil, een Cambridge, Mass., Netwerkbeheerder.” Om ervoor te zorgen dat doorgaat, alle kritische systemen moeten worden losgekoppeld van het internet permanent.

“Waarom heeft de Amerikaanse elektriciteitsnet moeten worden aangesloten op het internet? Het is idioot. Maak een privé-netwerk voor het leven-kritische systemen, maken het veilig binnen haar eigen grenzen, en maak activiteit makkelijk om dat te traceren sporen iedereen die doet compromis te . Beter nog, maak een serie van kleine particuliere netwerken. op die manier heb je in te breken in vele, vele netwerken om meerdere diensten te verstoren. ”

Lezers die een grotere veiligheid in de wereld goedgekeurd voor het internet verschillen sterk over de plaats waar de verantwoordelijkheid voor de veiligheid moeten wonen. “Een nationaal plan is een goed idee, en de FBI lijkt erop dat de juiste rechtshandhaving agentschap,” schreef Steve Purnell, een “computer troubleshooter” in Honolulu. “Maar mijn instinct op basis van ervaring met de overheid is dat de overheid alleen het zal verknallen. Misschien … een coöperatie voor de winst alliantie tussen de overheid en de private sector kan de meest effectieve instrument te produceren voor de bescherming van het net, waardoor het veilig voor iedereen, maar criminelen.

De grote vraag is ook een oude kwestie, en dat is die de politie en de overheidsinstanties zullen politie, “Purnell schreef.” We willen niet een techno-Big Brother agent die lijkt te veel high-profile te ontwerpen arrestaties die samenvallen met de verkiezing van congreslid of gouverneur ______. We zijn niet op zoek naar live-e-executies als een nieuwe manier voor de overheid om te proberen en te bewijzen waarom ze de prijs waard.

“De private sector is al reageert op een unieke manier om het net te beschermen. Ik vertrouw erop dat de private sector integriteit meer dan hersenloze manier van het oplossen van de problemen van de overheid.”

Laat de private sector hun eigen problemen op te lossen, ‘beaamde Les Jackson, een Californische IT-directeur. “Ik kan het nu zien: het wachten in de rij bij een aantal regering kantoor om mijn Web-surfen licentie te krijgen. De regering zal alleen labelen, te organiseren, in licentie geven en kosten de belastingbetaler voor het. Een van de belangrijkste redenen waarom het web was zo succesvol was het ontbreken van de overheid bureaucratie.

Andere lezers keek verder dan de Amerikaanse grenzen als het gaat om de overheid verdediging van het Web. “Een ‘nationale’ plan is één ding, een internationaal plan een ander,” schreef Pete Thomas, redacteur van Securitywatch.com. “E-beveiliging is niet alleen een Amerikaans probleem. Ik heb ook de vraag hoe een dergelijk plan zou worden uitgevoerd. Misschien is het beste wat een nationaal plan zou bereiken, is het bewustzijn van het primaat van de e-veiligheid te verhogen en zorgen voor kanalen om de praktische middelen die reeds beschikbaar veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk te beperken. ” Thomas suggereerde dat onderwijs, betere communicatie met de “witte hoed” hackers om de veiligheid en minimumnormen voor e-commerce verbetering van de veiligheid zou helpen om het risico van ernstige online aanvallen te minimaliseren.

We hebben behoefte aan een nationaal plan dat een evenwichtige aanpak biedt. Het zou technologie te gebruiken om een ​​einde anonimiteit en maken accountability, met behoud van privacy, “schreef Keith Tarrant, een Winnipeg, Manitoba IT-analist.” Een evenwichtige aanpak zou de rechtshandhaving in staat om effectief te werken zonder de noodzaak voor te sterke, invasieve en arbitraire bevoegdheden.

Rechtshandhaving mag niet worden gegeven kopieën van encryptiesleutels, noch mogen zij worden toegestaan ​​om e-mail of digitale bestanden doorzoeken zonder huiszoekingsbevel, “Tarrant schreef.” Zoek warrants moet ook worden verplicht om uit te vinden van de ware namen achter onze handgrepen. Maar we moeten ervoor zorgen dat de rechtshandhaving kunnen deze dingen te doen op voorwaarde dat ze een huiszoekingsbevel. In het bijzonder, e-mail en IP-adressen, evenals URL’s en bijnamen moeten terug naar individuen of organisaties traceerbaar zijn. Tenslotte moet elke oplossing internationaal zijn.

Er zijn te veel mensen strompelend rond het Net denken dat het een veilige plek, “schreef Jonathan lezen, Webmaster met een aluminium constructeur in Nieuw-Zeeland.” Ik beschuldig ISPs, ze moeten het opleiden van hun klanten over de gevaren en de gevolgen van het hacken en hackers.

Wanneer is Washington van plan om wakker te worden en beseffen dat de zwakste schakel in computerbeveiliging is niet de computer, het is de mens het bedienen van de computer? “, Schreef Charles Werbick, een netwerkbeheerder in Colorado Springs, Colo.” Zolang mensen gebruik computers er computerbeveiliging en hacken zal zijn. Degenen die in staat zijn om zwakke plekken in computersystemen te benutten moeten worden bedankt, zolang ze geen schade.

Als uw netwerk is gecompromitteerd door hackers, het is waarschijnlijk niet jouw schuld, zij zou hebben gekregen in, ongeacht de kosten, “Werbick voortgezet.” Echter, als de exploit die gebruikt werd tegen u is gepubliceerd, heb je niemand de schuld, maar jezelf. U bent niet aangevallen door hackers, maar script kiddies.

“Als een netwerkbeheerder, herken ik het verschil tussen de twee soorten aanvallen en aanvallers reinigen van uw eigen achtertuin eerste, en laat je ego in de weg van de koude harde feit:.. YOU zijn kwetsbaar”

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze