LG Chromebase all-in-one PC Chrome beschikbaar zijn op 26 mei voor $ 349

Verloren temidden van de heisa meer dan gisteren onthulling van; een groot aantal nieuwe Chromebooks, (met inbegrip van modellen uit, Asus en Lenovo, waren een paar aankondigingen met betrekking tot Google Chrome uitbreiding van haar aanwezigheid op de desktop PC.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

LG toonde aan dat het zal worden het maken van zijn Chromebase all-in-one (AIO) Chrome PC beschikbaar vanaf 26 mei bij online winkels zoals Amazon, Newegg.com, en Tiger Direct. (Je zult beschikbaar voor pre-order uit Newegg.com en selecteer andere retailers die begint op 12 mei zijn) De $ 349,99 prijs is inclusief twee jaar ter waarde van 100 GB van Google Drive cloud-opslag.

We hebben eerst gemeld op de Chromebase, wanneer het op de CES van dit jaar werd aangekondigd. Het systeem is gebouwd rond een 21,5-inch 1080p scherm met een bescheiden specs om Chrome te voeren: Intel Celeron Haswell processor, 2GB RAM en 16 GB solid-state opslag. Ironisch genoeg, zal de concurrentie zijn all-in-one desktops die andere OS Google’s draaien: Android. Gisteren hebben we geleerd over; AOC’s mySmart all-in-ones, dat op dezelfde manier worden geprijsd om de Chromebase maar met een 22-inch of 24-inch schermen. Eerder, Asus, HP en Lenovo hebben Android AIO’s aangekondigd.

Tijdens Intel’s Chromebook evenement gisteren werd bekend dat HP’s Chromebox – de mini-PC form factor voor het uitvoeren van Chrome – zou worden uitgebracht in juni. Het zal toetreden, nieuwe Chromebox modellen van Asus, als een andere manier Chrome de desktop markt kunnen aanvallen.

Zal Chrome slagen op de desktop van de manier waarop het begint te bloeien met Chromebooks op de mobiele kant? Heeft u interesse in een Chrome desktop PC? Laat ons weten wat uw gedachten in de sectie Talkback hieronder.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons