Marxent en Lowe’s partner om VR te gebruiken om verbeteringen aan het huis van de klant te helpen visualiseren

Hoe zeker bent u over het schilderen van uw keuken avocado groen?

Virtual reality en augmented reality op de werkplek: Een primer voor CIO’s (elaptopcomputer.com); virtual reality gezichten vijf hindernissen op de CES buzz te rechtvaardigen; VR en AR op de CES 2016: 4 sleutel afhaalrestaurants (elaptopcomputer.com); Apple heeft grote geassembleerd team voor VR, heeft headsets prototyped: Rapport; Google zegt Cardboard virtual reality kijker steeds tractie; Virtual reality vs. augmented reality: Discussiëren over de verdiensten (elaptopcomputer.com); Onderzoek: virtuele en augmented reality in de onderneming ()

Onzekerheid is een gemeenschappelijk gevoel voor degenen die thuis verbeteringen en renovaties. Een paar latten van hardhout niet helemaal hetzelfde uitzien wanneer gestapeld op een plank, als het doet op een vloer, bijvoorbeeld.

Voor een huis verbetering winkel als Lowe’s, die onzekerheid maakt het moeilijk om klanten te bewegen in de richting van een aankoop. En voor de klanten, het is een andere laag van stress.

Marxent Labs, een bedrijf dat Augmented en virtual reality visuele commerce oplossingen zorgt voor retailers, samen met Lowe’s een ervaring om klanten te helpen hun beslissingen beter te visualiseren, en uiteindelijk vertrouwen over hen te maken.

Het is de Lowe’s Holoroom genoemd. Met behulp van een iPad app kunnen klanten een keuken of badkamer, het plaatsen van kasten, het plukken van kleuren ontwerp, zelfs bewegende ramen. Dan kunnen ze de kamer in 360 graden met behulp van een Oculus Rift DK2 bekijken. Als ze het leuk vinden, kunnen ze de video geëxporteerd naar YouTube 360, waar het dan door familie en vrienden kunnen worden bekeken in een Chrome webbrowser of met behulp van een Google Cardboard VR-kijker hebben.

“Visualisatie is een van de belangrijkste uitdagingen voor onze klanten en we weten dat de angst en angst die mensen hebben rond hoe projecten zou kunnen blijken stopt veel mensen, zelfs van een project in de eerste plaats te beginnen”, zegt Amanda Manna of Innovation Lowe’s Laboratorium.

De uitvoering van de Holoroom is, voor een deel, over het krijgen om klanten hoger in de aankoop trechter.

“Hoe eerder u kunt hen bereiken en bieden de consument met tools om hen te helpen beslissingen te nemen en hen te laten kennismaken met uw merk, hoe meer kans dat je gaat om de verkoop te krijgen”, aldus Marxent CEO Beck Besecker.

ZIE: Virtual reality in 2016: De 10 grootste trends om naar te kijken (elaptopcomputer.com)

iPhone; Waarom elke iPhone 7 spec en het gerucht wijst naar virtual reality, Virtual Reality; Qualcomm rolt standalone VR headset referentie-ontwerp, hardware, Google naar verluidt de lancering van Daydream VR platform in ‘komende weken, Windows 10, Microsoft geeft invulling aan haar Windows 10 mixed werkelijkheid roadmap

En het is ook een reden voor de klanten in de winkel, dat is een doel van elke retailer te komen.

De beslissing om nieuwe technologie toe te passen kan lastig voor bedrijven. De verleiding om te sluiten hoogstwaarschijnlijk tech omwille tech sterk.

De HoloRoom is een samenwerking tussen Lowe’s en Marxent.

“Ik denk dat het belangrijk om te beginnen met een echt probleem en na te denken over hoe virtual reality of een vorm van nieuwe technologie helpt dat oplossen, en niet gewoon beginnen met de technologie en probeert een manier te vinden om het terug te proppen in uw bedrijf,” Manna genoemd.

De Holoroom heeft een aantal iteraties ondergaan. Zo vroeg op, het was gericht op de badkamer producten, maar Manna zei dat ze erachter dat wat mensen echt wilde, was de keuken te visualiseren. Ze wilden ook in staat zijn om dat visualisatie, vandaar de YouTube 360 ​​tie-in te delen.

Een uitdaging voor Lowe’s en Marxent had te maken met het krijgen van voldoende bandbreedte in de winkels om de ervaring te ondersteunen.

Besecker zei dat in tegenstelling tot het spelen van een console spel, bijvoorbeeld de 3D-modellen niet op een console in de winkel, maar in de cloud, wat betekende dat het bedenken van een strategie voor het beheer van 3D-content.

“Wat we hebben moeten doen is een soort van deconstrueren de inhoud in stukken. Dus dat je echt alleen het samenstellen van het uiteindelijke model nadat het is over de wolk is gestuurd,” zei Besecker.

De Holoroom werd voor het eerst geïnstalleerd vorig jaar in twee winkels in Toronto, Canada gedurende zes maanden aan een stuk. Momenteel is de Holoroom is in negen winkels in de VS, en er zijn plannen om in 19 in 2016.

Waarom elke iPhone 7 spec en het gerucht wijst op virtual reality

Qualcomm rolt standalone VR headset referentie-ontwerp

Google naar verluidt de lancering van Daydream VR platform in ‘de komende weken’

Microsoft geeft invulling aan haar Windows 10 mixed-reality roadmap