Microsoft Azure Australië openen voor het bedrijfsleven

Bijna meer dan een jaar sinds haar; eerste aankondiging, heeft Microsoft eindelijk Azure Geo beschikbaar in Australië.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Van maandag, Microsoft Azure Australië is open voor het bedrijfsleven. De cloud services zal lokaal worden gehost op twee Microsoft datacenters gevestigd in Sydney, New South Wales, en Melbourne, Victoria. Elk datacenter maatregelen ongeveer een rugbyveld in omvang, en het is genoeg ruimte dat 16 datacenters kan bestaan ​​in elke locatie en houdt 160.000 servers. De nieuwste Azure Geo neemt het totale aantal regio’s tot 19 wereldwijd.

De datacenters zijn ook uitgerust met Microsoft’s D-serie virtuele machine, dat is ongeveer 60 procent sneller dan het bedrijf de A-serie VM’s en heeft tot 800GB SSD van de lokale schijf.

Sprekend op TechEd Sydney op maandag, Microsoft executive vice president voor cloud en enterprise Scott Guthrie zei de business strategie achter Azure is een cloud-aanbod dat “geen grenzen” heeft te bieden.

“Geen beperkingen qua omvang en capaciteit, geen grenzen in een wereldwijd bereik, geen grenzen van de mogelijkheid om een ​​groot deel van de bestaande vaardigheden die je al hebt, en geen grenzen van prestaties, beveiliging en stabiliteit standpunt opnieuw te gebruiken,” zei hij.

Het andere wat we proberen te doen vanuit een no-grenzen perspectief is ervoor te zorgen dat het werkt met al het andere die er zijn. U kunt Azure gebruiken met een apparaat, kunt u Azure gebruiken met elk besturingssysteem of het nu Windows of Linux, dan kunt u Azure gebruiken met elke database. Niet alleen kunt u het gebruiken op een vervolg server, maar we hebben goede samenwerkingsverbanden, dus u kunt partner databases gebruiken, kunt u SAP Hana systeem te gebruiken, al loopt in onze cloud, of je kunt bouwen en te profiteren van al uw Azure vermogen met behulp van een programmeertaal of tool.

Na al deze mogelijkheden in Microsoft cloud uiteindelijk stelt bedrijven, startups en ISV’s om in principe vertrouwd zijn met wat gereedschap zijn ze al kennen en oplossingen te bouwen met behulp van hen.

Pip Marlow, country managing director, beschreef de lancering als “monumentaal” en “historische”, en is van mening dat het hebben van Azure in het land meer klanten te zien, zoals die in de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg nemen de public cloud, en zal niet meer worden beperkt tot gegevens soevereiniteit en een hoge mate van risico management beslissingen.

Microsoft kondigde ook een uitbreiding van zijn ExpressRoute aanbod in Australië via haar bestaande wereldwijde partnership met Equinix en door de vorming van een nieuw partnerschap met Telstra. De uitbreiding geeft Australische klanten en partners de mogelijkheid om private verbindingen tussen de Australië Azure regio’s en de infrastructuur zich op locatie of in een collocatie omgeving te creëren.

Net vorige week, Microsoft kondigde haar; samenwerking met Dell, om Azure cloud te bieden in een doos, officieel bekend als Microsoft Cloud Platform System. Het is een aanbod voor klanten die willen hun eigen lokale datacenter draaien.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties