Microsoft Band 2 beoordeling vanuit een first-time fitness band gebruiker

MJ Foley; Wanneer Microsoft introduceerde haar eerste fitness band een jaar geleden, had ik nul interesse in het bedrijf de eerste echte draagbare apparaat.

wearables

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Ik dacht dat het zag er goedkoop, omvangrijk en ongemakkelijk. Plus Ik ben geen agent, fietser of training fanatiek. Ik was niet geïnteresseerd in de 1.0 versie van de Microsoft Band in het minst.

In de afgelopen drie weken, heb ik het dragen van de Microsoft Band 2 te zien wat alle fitness-band ophef over gaat. Ik was curuious als het dragen van een fitness-band interessant voor iemand die niet een atleet, en die heeft nog nooit enig verlangen om elke vorm van fitness tracking device dragen gevoeld zou zijn.

2015 is het eerste jaar waren we in staat te monteren en te kijken naar meer dan 10 smartwatches in de mobiele ruimte. Hier is onze kijk op de 10 best om uit te kiezen.

Ik woon in New York City, en net als velen hier, mijn belangrijkste manier om de oefening is gewoon door te gaan over mijn day-to-day business zonder een auto. Hoewel ik thuis werken, loop ik nog steeds heel wat dagelijks, want ik vertrouw op de metro en wandelen om rond te krijgen.

Ik grotendeels vond de Band 2 tamelijk onopvallend en meestal comfortabel, met uitzondering van de typen. De nieuwe gesp, dat is waar het opladen stekkers in, is van metaal. Ik droeg de band met de gebogen glas naar boven en was constant bezorgd over krassen op mijn keyboards. In plaats daarvan, Ik kreeg uiteindelijk wel een paar krassen op de metalen gesp, hoewel niemand op het glas gezicht van het apparaat.

Uiteindelijk heb ik het opstijgen van de Band 2 type, om gerechten te douchen of wassen (het is waterbestendig, maar niet waterdicht) en te slapen. Ik probeerde de slaap-functie voor het bijhouden van een nacht, maar had niet het gevoel dat ik geen geld krijgen van wetende dat mijn slaappatroon.

Ik gebracht van de Band 2 dagelijks, ook al had ik nog 75-85 procent batterij links. Microsoft adverteert levensduur van de batterij na 48 uur, met 1,5 uur nodig is voor een volledig opgeladen batterij.

Ik hield van te weten hoe ver ik dagelijks liep, en het voelde alsof het dragen van de Band 2 inspireerde mij om nog meer dan normaal te lopen. Ik voelde me alsof de stap / mijl telt I ingelogd waren grotendeels wat ik had verwacht, wetende dat de afstanden tot mijn normale trefpunten.

Ik hield ook de mogelijkheid om een ​​blik werpen op mijn Band inkomende teksten en e-mailberichten te zien, dus ik kon overspringen trekken mijn telefoon uit mijn zak om te controleren of ik nodig had om onmiddellijk te reageren op alle binnenkomende meldingen. Ik had problemen op twee verschillende dagen waar mijn teksten en e-mails gewoon gestopt synchronisatie. Ik moest opnieuw wachten tot ze te synchroniseren, ik kon niet achterhalen een manier te dwingen-sync hen.

De explosie van interesse in wearable computing is een van de snelst stijgende trends tech’s. Terwijl de grote bewegingen van Google, Apple en Samsung zal waarschijnlijk trekken veel aandacht, gaan we aan de bredere mogelijkheden die wearables te houden voor het stimuleren van innovatie in het bedrijfsleven te onderzoeken.

De interface op de Band 2 ziet er grotendeels zoals die op de eerste Band. Het is vrij makkelijk te navigeren. Hoewel Microsoft werft de bruikbaarheid van de mini-toetsenbord voor het bewerken van korte antwoorden op berichten, ik deed vond om zo te meer problemen dan het was het waard, maar ik wed dat ik sneller met het te krijgen als ik het geprobeerd met behulp van herhaaldelijk. Ik heb niet de zorg over de Cortana voice integratie, zoals ik bijna nooit “praten” met Cortana op een van mijn apparaten. (Ik geef de voorkeur te typen. Oude liefde roest niet.)

Vanuit een draagbaarheid en ziet er oogpunt, ik denk Band 2 is zeker een stap omhoog van Band 1. Zou ik de dop van $ 250 voor een Band 2? Ik ben twijfelachtig – hoewel de redenen zijn zo veel over mij als de Band 2.

Ik vond de motiverende en glanceability aspecten van het apparaat. Maar niet zijnde een atleet, ik nog steeds denk niet dat ik echt een fitness-band nodig. Als en wanneer er meer apps / plug-ins zoals boarding-pas / kaartjes portefeuilles, zou ik meer redenen om te heroverwegen hoeveel ik de band zou gebruiken.

De Band 2 gaat over de verkoop op 30 oktober in de VS met beschikbaarheid in meer landen op een bepaald punt langs de lijn te komen. Het apparaat werkt met Windows Phone 8.1 en hoger apparaten, evenals iPhones en Android-telefoons. De Microsoft Health app biedt gebruikers gesynchroniseerd volgen statistieken. Cortana integratie is momenteel alleen beschikbaar op Windows Phones, maar zal naar andere apparaten (in verschillende mate) in de toekomst komen.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties