Microsoft bevestigt Windows 8.1 naar RTM in augustus

Microsoft bevestigt Windows 8.1 naar RTM in augustus

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Microsoft zal Windows 8.1, codenaam “Blue” aan OEM’s te leveren in eind augustus 2013, functionarissen van het bedrijf zei op 8 juli.

Dus het lijkt erop dat Windows 8.1 zal de productie worden vrijgegeven in augustus, immers, als tipsters hebben gezegd sinds de Blue codenaam eerste gelekt bijna een jaar geleden.

Microsoft leverde een; Public Preview van Windows 8.1 op 26 juni, tijdens de Build-conferentie. Er zijn geen meer preview / test bouwt gepland. De volgende stop is RTM.

Microsoft zal maken; Windows 8.1 beschikbaar voor alle Windows 8 en Windows RT-gebruikers een gratis upgrade, via de Windows Store.

Terwijl ik wat Microsoft watchers voorspellen dat RTM en de algemene beschikbaarheid van de Windows 8.1-bits niet gelijktijdig zal gebeuren heb gehoord, dit is niet wat ik uit mijn bronnen hebben gehoord. Terwijl de nieuwe apparaten voorgeladen met de Windows 8.1-bits zal waarschijnlijk niet buiten te zijn tot eind september / begin oktober, ik heb gehoord dat de algemene beschikbaarheid van de Windows 8.1-bits niet zal worden gehouden terug rond deze tijd. Ik denk dat gebruikers in staat om de 8.1 beetjes tegelijk of zeer binnenkort te krijgen na RTM zal zijn.

Het grootste deel van de aandacht voor Microsoft’s Windows 8.1-update heeft zich gericht op de knop Start. Maar als je eenmaal voorbij dat controversiĆ«le Daarnaast is er veel meer te zien. Nieuwe en verbeterde apps, Internet Explorer 11, tweaks om het schermtoetsenbord, en een verrassende verandering in File Explorer zijn er allemaal ook.

Met Windows 8.1, is Microsoft verhuizen naar een snellere leveringsschema met zijn Windows-releases. In plaats van het leveren van een “big bang” release elke twee tot drie jaar, worden de Softies nu proberen om de uitrol van een nieuwe Windows-versie op jaarbasis, van wat ik heb gehoord van mijn contacten.

Veel van de testers die ik heb van gehoord hebben opgemerkt dat de preview-build van Windows 8.1 is heel buggy. Ja, het is een test build. Maar het aantal bugs had een aantal van ons heeft geleid tot afvragen of Microsoft zou uiteindelijk gaan later dan augustus met RTM. Het lijkt erop dat zal niet het geval zijn. Ik denk dat dat betekent dat we moeten verwachten van Microsoft uit te rollen veel fixes en updates voor 8.1 op een maandelijkse of meer frequente basis, zoals zij heeft gedaan met Windows 8, omdat dit product in oktober 2012 gelanceerd.

Microsoft ambtenaren heeft een bijgewerkt aantal Windows 8 licenties verkocht tijdens de partner conferentie keynote niet bieden. Laatst hoorden we, in begin mei van dit jaar, Microsoft heeft meer 100 miljoen Windows 8 licenties verkocht, tot nu toe.

Tijdens de partner-show keynote, Microsoft ambtenaren blijk gegeven van een nieuwe potentiĆ«le gebruik van, de Miracast ondersteuning die bij Windows 8.1 zal worden gebouwd. Ambtenaren toonde de mogelijkheid om digitale inkt te gebruiken op een Surface Pro en handgeschreven notities delen via Windows 8.1, Windows Phone en de TV / Xbox – met behulp van een Miracast-enabled Surface Pro als een digitale white board, in effect.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset