Microsoft biedt gebruikers $ 100 in de richting van Windows 8 apparaten met XP trade-in aanbieding

Microsoft biedt gebruikers van Windows XP $ 100 in de richting van hun aankoop van een Surface Pro 2 of andere geselecteerde Windows 8.1-pc’s ter waarde van meer dan $ 599.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Het aanbod loopt van 20 maart 2014 tot en met 15 juni 2014, of “zolang de voorraad strekt”, aldus het aanbod pagina op online site van Microsoft. Het aanbod is beschikbaar in bepaalde Microsoft retail en online winkels in de Verenigde Staten, Puerto Rico en Canada. ARM-gebaseerde Surface 2s zijn niet inbegrepen bij de machines die in aanmerking komen. Er is een limiet één apparaat, en het krediet van $ 100 is niet beschikbaar in de voorafgaande bestellingen of aankopen.

Degenen die gebruik maken van het aanbod krijgt ook 90 dagen gratis ondersteuning voor hun nieuwe Windows 8 apparaten van Microsoft. Microsoft is ook touting beschikbaarheid van, de gratis Laplink data-transfer service, zodat gebruikers hun bestanden, foto’s, muziek en instellingen verhuizen naar nieuwe pc’s, als onderdeel van het pakket.

Update: Hier is hoe deze handel-in werkt, volgens een woordvoerder van het bedrijf

Dit is een speciale promotie voor de huidige XP-gebruikers. Klanten gaan naar MicrosoftStore.com uit een machine met Windows XP ziet de deal pop-up automatisch.

“Mensen kunnen brengen ook in hun oude XP-apparaat naar een van de meer dan 80 Microsoft winkel locaties en direct $ 100 besparen op de aankoop van een in aanmerking komende PC geprijsd op $ 599 of hoger.”

Microsoft beëindigt de ondersteuning voor Windows XP op 8 april 2014. Na die tijd zal Microsoft niet langer voorzien patches of fixes voor gebruikers van Windows XP – anders dan die; Premier Support klanten die een flinke vergoeding te betalen voor aangepaste patches.

Ik ben niet optimistisch dat dit aanbod zal winnen gedurende vele XP holdouts. Sommige van de mensen nog steeds gebruik van XP zijn self-erkend cheapskates, maar anderen zijn nog steeds met behulp van XP als gevolg van corporate beleid, incompatibele software en randapparatuur en andere redenen. Maar ik denk dat het is het proberen waard ….

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset