Microsoft brengt haar eerste Windows 10-pc preview-build, post RTM

Microsoft is de uitrol van een nieuwe Windows 10 Preview build van Windows Insiders op de Fast Ring op 18 augustus.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

De nieuwe Windows 10-test te bouwen, die voor pc’s en tablets, is Build No. 10525. Microsoft’s Windows 10 RTM build was No. 10240, dat zij aan Insiders uitgebracht op 15 juli.

De nieuwe test build is gewoon een voorbeeld langs de Windows 10 software-as-a-service pad. Microsoft’s volgende verwachte mijlpaal voor Windows 10 is een verzameling van nieuwe functies en verbeteringen bekend als Threshold 2, waar velen van ons hebben gehoord konden worden vrijgegeven aan die met Windows 10 in oktober of zo.

Microsoft heeft een nieuw concept in het geheugen Manager, de zogenaamde compressie Store, dat is een in-memory collectie van gecomprimeerde pagina’s toegevoegd. Het idee is om de hoeveelheid gebruikt geheugen per proces te verminderen, zodat Windows 10 meer apps in het fysieke geheugen op een moment om de responsiviteit te verbeteren houden. Microsoft heeft ook de kleur opties voor Start, Action Center en titel bars in de nieuwbouw bijgewerkt.

Zoals gebruikelijk, zijn er een aantal bekende problemen met de bouw, met inbegrip van mobiele hotspot werkt niet.

Degenen die onderdeel van het Windows Insider-programma geweest in het verleden niet nodig om iets aan de nieuwbouw vandaag vrijgegeven te krijgen. Die individuen worden automatisch bijgewerkt naar de nieuwbouw, of ze kunnen proactief upgraden via Windows Update.

Degenen die willen de nieuwe Windows 10 Insider Voorbeschouwing op een pc momenteel met Windows 7 of 8.1 moet eerst een upgrade naar Windows 10 te zetten, op basis van de huidige blog post door Gabe Aul, hoofd van Microsoft’s Windows Insider programma. Van daaruit kunnen gebruikers ervoor kiezen in de Insider Program en begint zich Insider bouwt.

Microsoft overweegt wijzigingen in zijn Insider ringen structuur te maken, Aul zei in de huidige blog post.

“In de afgelopen maanden hebben we gekeken naar feedback om te zien welke veranderingen we willen maken voor de toekomst. We plannen samen te stellen, zodat u de wijzigingen niet meteen zullen zien, maar zij zullen na verloop van tijd komen,” hij zei.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen