Microsoft de uitrol van een aantal Windows 8-core-app-updates deze week. Hoe zit het met de rest?

Microsoft is ingesteld op de gebruikers aanzienlijke updates beschikbaar te maken voor ten minste een deel van de kern van Windows 8 en Windows RT-toepassingen deze week.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Microsoft ambtenaren aangekondigd op 25 maart, dat vanaf morgen, 26 maart, zullen ze beschikbaar te maken via de Windows Store belangrijke updates van de Mail, People en Agenda apps die in Windows 8 en Windows RT worden gebouwd.

Update: Microsoft begonnen met het uitrollen van deze updates laat op 25 maart Als je niet de vermelde te downloaden updates te zien, kunt u pro-actief controleren op hen. Om dit te doen, moet je in de Windows Store-app. Van daar, vegen over de rechterkant naar de Charms krijgen. Ga dan naar Instellingen en App Update om te zien of er nog beschikbare apps klaar om te downloaden. Sinds de invoering van de nieuwe Mail-app op mijn Surface RT, ik heb sterk verbeterde mail prestaties opgemerkt. Huzzah!

Voor een overzicht van alle nieuwe functies die deel uitmaken van deze push zal zijn, controleer mijn website collega; bericht Ed Bott op de Mail / Agenda / People updates. Net als vele vroege Windows 8 / Windows RT, gebruikers, ik ben blij om te zien Mail updates krijgen zoals de mogelijkheid om te creëren en te verwijderen mappen en de mogelijkheid om te zoeken naar e-mail op de server, onder anderen. Vermoedelijk prestaties van alle drie de apps wordt verbeterd, zelfs op low-power Surface RT-apparaten.

Maar hoe zit het met de andere “kern” Windows 8 en Windows RT apps – vooral Xbox Music, die half-afgewerkte heeft gevoeld omdat zij debuteerde als één van de meegeleverde apps Microsoft geleverd in oktober vorig jaar met Windows 8 en Windows RT? Today’s blog post van de Windows-services team is uitsluitend over Mail / Agenda / People. Maar volgens een van mijn bronnen, die de komende maart kern-app-updates vermeld, Xbox Music en de Bing AppEx aanvragen werden vermoedelijk zal deze maand worden vernieuwd, ook.

Er zijn nog zes dagen in maart, dus het zou kunnen gebeuren. Of misschien deze zullen niet daadwerkelijk uitrollen tot april.

Ik vroeg mijn oorspronkelijke tipgever of de Xbox kern-app refresh is dreigend en werd verteld dat de Xbox Entertainment app team nog steeds kleine interne updates tijdens het weekend was het vrijgeven, maar dat ze ‘bijna klaar. ”

Update: De Xbox Music-update beschikbaar vanaf maart 26. Het is geenszins een grote update, maar het levert prestatieverbeteringen en meer gedetailleerde knoppen voor volume, semantische zoom en afspeellijsten, volgens degenen die reeds de update zette.

De Bing AppEx team apps – Weer, Nieuws, Sport, etc., die verscheept vooraf geïnstalleerd op Windows 8 en Windows RT – kan worden klaar voor nieuwe updates. Tot nu toe zijn geen woord van de Bing team dat echter.

Eind vorige week, sommigen van ons hebben het uiterlijk van een lijst met Microsoft ontwikkelde apps in de System Log in op onze machines dat de verwachte verfrist van de kern Windows 8 / Windows RT apps werden gesteld om binnenkort te komen.

Het blijkt dat dit kan niet gerelateerd zijn, zoals Martin Geuss uit drwindows.de in het weekend genoteerd. Geuss zei dat alle kern apps zijn opgenomen in het geval inschrijving op Windows 8 en Windows RT systemen, omdat al deze apps ten minste één update sinds Windows 8 en Windows RT RTM’d hebben ontvangen.

Event-entry relevantie opzij, de verwachte en (hopelijk) bruikbaar kern app-updates zijn op hun weg.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset