Microsoft duwt terug Windows 7 en 8 op Skylake ondersteuning cut-off date 2017-2018

Microsoft is het verzachten van haar standpunt over hoe lang en hoe compleet het zal doorgaan met Windows 7 en Windows 8.1 gebruikers die Skylake-gebaseerde apparaten te ondersteunen.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

In een 18 maart “Windows voor IT-professionals” blog post, Microsoft ambtenaren schetste de bijgewerkte voorwaarden.

In plaats van het afsnijden van volledige, uitgebreide ondersteuning voor Windows 7 en Windows 8.1 op Skylake op 17 juli 2017, zal Microsoft nu garanderen volledige uitgebreide ondersteuning op 17 juli 2018 op de set lijst met apparaten te voorzien in februari.

Microsoft ook aangescherpt de formulering met betrekking tot welke soorten beveiligingsupdates Windows 7 en Windows 8.1 gebruikers zullen krijgen zodra die datum komt.

“Na juli 2018, zal alle kritische Windows 7 en Windows 8.1 beveiligingsupdates worden aangepakt voor Skylake systemen tot uitgebreide ondersteuning eindigt voor Windows 7, 14 januari 2020 en Windows 8.1 op 10 januari 2023”, aldus de huidige blog post. (Nogmaals, dit is alleen voor machines op de lijst van Microsoft en OEM-ondersteunde apparaten.)

Als u een pc met Windows 7, waarbij kijk je wilt? Sla uw lokale kantoor superstore of big-box retailer en gaan waar de zakelijke kopers te gaan. In deze kanalen, zult u merken dat Windows 7 ging nooit weg. In feite is het niet alleen leeft, het is bloeiende.

Deze nieuwe verduidelijkingen een LSO gelden voor gebruikers van Windows 7, 8 en 8.1 op Skylake-gebaseerde embedded apparaten, niet alleen pc’s. Tot op heden werden ingesloten gebruikers geconfronteerd met dezelfde cutoff data en vage toezeggingen ondersteuning.

In januari, Microsoft execs zei dat ze zou blijven “de meest kritische Windows 7 en Windows 8.1 beveiligingsupdates” die “worden zou vrijgegeven als de update de betrouwbaarheid of compatibiliteit van de Windows 7 / 8.1 platform niet het risico op andere apparaten te bieden,

Voordat Microsoft’s midden januari aankondiging, zakelijke gebruikers zal naar verwachting in staat zijn om nieuwe Skylake / Intel zesde generatie Core-pc’s te kopen en, indien gewenst en nodig, downgraden ze naar Windows 7 of 8,1, maar toch blijven ondersteund door Microsoft.

Windows 7 SP1 is momenteel in uitgebreide ondersteuning, wat betekent dat Microsoft had gezegd dat het gebruikers met alle beveiligingsupdates op dat besturingssysteem zou bieden tot en met 14 januari 2020. Windows 8.1 de periode van uitgebreide ondersteuning is niet ingesteld op het einde tot 10 januari 2023 .

Maar Microsoft abrupt veranderde zijn steun garantie in januari. Zolang gebruikers liepen oudere processors – die in de Intel Haswell familie, bijvoorbeeld – dezelfde steun cutoff data bleef voor Windows 7 en 8.1. Maar gebruikers die wilden, voor diverse compatibiliteit / test / budgettaire redenen, wilt uitvoeren 7 of 8.1 op Skylake of nieuwere processors nu geconfronteerd met een veel kortere steun landingsbaan.

Microsoft ambtenaren toegeschreven vandaag wijzigingen aan feedback van klanten. Maar het bedrijf is, niet verwonderlijk, blijven pleiten dat de gebruikers te migreren naar Windows 10, zo spoedig mogelijk op alle Skylake apparaten en hun opvolgers.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen