Microsoft heeft een nieuwe iPhone inruilactie

Microsoft is de intensivering van de handel in promotie tempo als te laat, schijnbaar om te proberen om de vraag te stimuleren voor zijn Windows Phones en Surface tablets.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

De laatste nieuwe promotie, aangeboden via het Microsoft Stores, is een iPhone trade-in. Kick-off van vandaag, 27 september, de nieuwe promotie zodat de gebruiker in te brengen hun ‘zacht gebruikte “iPhone 4S of iPhone 5 voor minimaal $ 200 gift card die kan worden toegepast op alle producten te koop in de Microsoft-brick-and-mortar winkels. De actie vindt plaats door middel van 3 november 2013.

Eerder deze maand lanceerde Microsoft een soortgelijke, iPad trade-in promotie via de Microsoft Stores. Het bedrijf lanceerde ook een Corporate inkoopprogramma zodat gebruikers om geld te verdienen, tot $ 350 tot gebruiken om oppervlakken en Windows Phones te kopen voor de handel in iPads, iPhones en andere concurrerende apparaten.

Ik heb geen idee hoe succesvol deze promoties zijn of dreigen te worden. Maar Microsoft ambtenaren lijken door te zetten met hen als we het begin van het vakantieseizoen nadert.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset