Microsoft: HoloLens batterij duren 2,5-5,5 uur

Microsoft’s HoloLens augmented reality bril zal aanbieden tussen 2,5 en 5,5 uur batterijduur, volgens een technisch evangelist voor het bedrijf werken.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Een YouTube-video van een presentatie van Microsoft Technical Evangelist Bruce Harris in Tel Aviv (die inmiddels is verwijderd) opgenomen informatie over de HoloLens ‘levensduur van de batterij en de intra-apparaat connectiviteit. (Met dank aan Petri Brad Sams voor de informatie van de video.)

The Verge Tom Warren heeft Bruce Harris videoclip op YouTube geplaatst.

Microsoft nam de duik in holografische computing en heeft alle haken ingebouwd om de technologie te garanderen zal in ieder geval worden berecht in de onderneming.

Zoals Microsoft ambtenaren eerder hebben gezegd, zal de HoloLens een ongebonden Windows 10 computing-apparaat. Harris vertelde zijn publiek dat alles wat Wifi of Bluetooth ondersteunt in staat om verbinding te maken met de HoloLens zal zijn.

Bij normaal gebruik situaties kan de HoloLens batterij oplopen tot 5,5 uur, is Harris gezegd te hebben geopenbaard, maar onder zwaar gebruik, dat aantal daalt tot 2,5 uur.

Volgens Sams ‘write-up, Harris ook erkend dat de HoloLens’ gezichtsveld sis vergelijkbaar met wat de gebruikers zou zien met behulp van een 15-inch monitor ongeveer twee voeten vandaan. Als de productie verbetert, wat resulteert in een betere levensduur van de batterij en lagere prijzen, zal dat gezichtsveld uit te breiden, zegt Harris.

Harris beschreef ook een manier om HoloLens apparaten verbinden samen om een ​​object gelijktijdig bekijken door het delen van een koppeling via Internet ook als die gebruiker niet in dezelfde ruimte.

Microsoft heeft onlangs opende een HoloLens showcase voor ontwikkelaars in de New York City flagship winkel.

Deze maand, hebben Microsoft ambtenaren gezegd dat ontwikkelaars in de Verenigde Staten en Canada kunnen zich aanmelden om toegang te krijgen tot HoloLens developer kits, die zal $ 3.000 per stuk aanvragen, met een maximum van twee per ontwikkelaar zal zijn. Die kits gaat uit naar degenen geselecteerd tijdens het eerste kwartaal van 2016. Er is geen openbare informatie op dit punt wat is inbegrepen in de kits.

Microsoft’s HoloLens is een augmented-reality headset dat Microsoft hoopt dat zal worden gebruikt in zowel de zakelijke als particuliere instellingen. Microsoft’s eerste doelgroepen voor HoloLens zijn ontwikkelaars en zakelijke klanten.

HoloLens is een van de Microsoft-apparaat platformen die Windows 10 draaien in de kern, wat betekent dat ontwikkelaars kunnen de HoloLens met hun Universal Windows-platform apps richten.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen