Microsoft integreert Visual Studio met open-source Eclipse IDE

Het zal niet de krantenkoppen die Microsoft brengen SQL Server Linux deed, maar Microsoft de toetreding tot de Eclipse Foundation en de integratie van Visual Studio met Eclipse te krijgen is net zo groot een deal voor ontwikkelaars.

We staan ​​open sourcing de Team Explorer Everywhere Plugin voor Eclipse op GitHub vandaag, dus kunnen we het samen met de Eclipse gemeenschap te ontwikkelen;. Azure ivd Suite steun in Kura. We zullen een Azure ivd Hub Connector bijdragen aan Kura die het mogelijk maken om gemakkelijk gateways loopt Kura naar Azure ivd Suite te verbinden;. Azure Java WebApp ondersteuning in de Azure Toolkit voor Eclipse, waardoor het gemakkelijk is om een ​​Java web applicatie te nemen en hebben het hardlopen in Azure binnen enkele seconden; Een vernieuwd en geactualiseerd Azure Java Dev Center; met de Java-tools Challenge, zijn we nodigen Java-ontwikkelaars om apps en extensies te bouwen voor Visual Studio Team System (VSTS).

De nieuwe Eclipse zal werken met Visual Studio van Microsoft en vice-versa.

Eclipse is een zeer populaire open-source Integrated Development Environment (IDE). Hoewel Eclipse in Java geschreven is, sinds het begin in 2001, Eclipse is tot ver buiten Java gegaan. Vandaag, ontwikkelaars gebruiken Eclipse voor vrijwel elke taal van Ada schema Lisp.

Nu Microsoft-ontwikkelaars in staat zal zijn om het te gebruiken met Visual Studio ook. Vandaag de dag, Microsoft introduceerde de Azure Toolkit voor Eclipse en Java Software Development Kit (SDK) voor Azure stelt Eclipse-gebruikers in staat om cloud-applicaties te bouwen. Met de gratis Team Explorer Everywhere plug-in, zal Eclipse ontwikkelaars volledige toegang tot de volledige Visual Studio Team Services, met inbegrip van de bron te beheersen, team-diensten, en DevOps mogelijkheden vanuit Eclipse hebben. Deze offers zullen blijven worden gehandhaafd en gedeeld via de Eclipse Marketplace.

Microsoft is ook bij de volgende programma’s aan de Eclipse-project.

Codenvy, de software development bedrijf, heeft ertoe bijgedragen dat Eclipse en Visual Studio samen met de Visual Studio Team Services-extensie. Deze uitbreiding activeert Codenvy werkruimten on-demand vanuit Microsoft tools, het creëren van een gestroomlijnde workflow die aansluit bij agile methodieken en principes. De Azure VM Marketplace bevat nu een virtuele machine voorgeconfigureerd met Codenvy, zodat ontwikkelaars u direct verstrekken private Codenvy werkruimten op Azure.

De Eclipse Foundation kondigde ook de release van de nieuwste versie van Eclipse: Eclipse Che. Naast de gebruikelijke verdachten, Codenvy, Red Hat, en SAP, Microsoft hielp ook maken Eclipse Che.

Deze Eclipse IDE beschikt ook over de volgende nieuwe functies

Naast omarmen Microsoft, is dit niet van je vader Eclipse. Zoals Mike Milinkovich, uitvoerend directeur van de Eclipse Foundation, zei in een verklaring, “Eclipse Che is herbezinnen de manier waarop IDE’s worden gebouwd en gebruikt door ontwikkelaars. Het is met behulp van cloud en micro-dienst technologieën om een ​​meer flexibele en dynamische ontwikkelaar werkervaring te creëren.

Collaborative Workspace Server. Host Eclipse Che als een werkruimte server, het verstrekken van gedeelde toegang tot de programmering diensten aan werkplekken en teams. Workspace omgevingen krijgen een hostnaam en toegankelijk door externe clients;. Cloud IDE. Een no-installatie browser IDE en OIE toegankelijk vanaf elke lokale of externe inrichting;. Plug-In Framework. Che is uitbreidbaar door het aanpassen van de ingebouwde plug-ins of authoring uw eigen extensies. Stacks. Bouw projecten voor elke programmeertaal en framework. Maak runtimes van Che’s imago en de stapel bibliotheek te trekken van DockerHub, of auteur aangepaste beelden met Dockerfiles.

Vreemd, Google, echter, is verhuisd van Eclipse. Google besloot om ontwikkeling en ondersteuning voor Android Developer Tools (ADT) in Eclipse te staken tegen het einde van 2015. Het is het te vervangen door eigen ontwikkeling Google’s milieu, Android Studio.

Deze combinatie open-source cloud-IDE, werkruimte server, en plug-in-platform is nu beschikbaar. Eclipse Che’s broncode is beschikbaar op GitHub.

Klaar voor de volgende generatie van de IDE’s? Eclipse en Microsoft zijn.

 verhalen

Google om steun voor Android Eclipse gereedschap einde van het jaar te beëindigen; Microsoft open bronnen zijn Visual Studio Code lichtgewicht editor; Waarom Microsoft’s Xamarin aankoop is een blunder

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties