Microsoft is het kopen van gereedschap leverancier van mobiele Xamarin

In een beweging die werd verwacht en gekletst voor een lange tijd, Microsoft is het kopen van gereedschap maker Xamarin.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Scott Guthrie, hoofd van de Cloud en Enterprise zakelijke Microsoft’s, kondigde de intentie om Xamarin kopen op 24 februari, via een blogpost.

De financiƫle voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt door een bedrijf.

Van openbare notitie Guthrie’s over de deal

We hebben een langdurig partnership met Xamarin gehad, en hebben gezamenlijk gebouwd Xamarin integratie in Visual Studio, Windows Azure, Office 365 en de Enterprise Mobility Suite om ontwikkelaars te voorzien van een end-to-end workflow voor inheemse, veilige applicaties op verschillende platforms. We hebben ook hebben nauw samengewerkt om de training, hulpmiddelen, diensten aan te bieden en workflows ontwikkelaars nodig hebben om te slagen.

Met de huidige overname aankondiging zullen we nemen dit werk veel verder naar onze wereld klasse developer tools en diensten nog beter te maken met diepere integratie en naadloze mobiele app dev ervaringen. De combinatie van Xamarin, Visual Studio, Visual Studio Team Services, en Azure biedt een complete mobiele app dev oplossing die alles wat je nodig hebt om te ontwikkelen, te testen, leveren en instrument mobiele apps voor elk apparaat biedt. We zijn erg enthousiast om te zien wat ontwikkelaars op te bouwen met het.

Microsoft ambtenaren van plan om meer details te verstrekken over haar Xamarin integratie plannen in de toekomst te beginnen bij Build aan het einde van maart.

Microsoft werd gekletst te zijn op de vooravond van het kopen van Xamarin in 2014. Het beroep was in de technologie Xamarin’s, die het mogelijk maakt de ontwikkelaars met behulp van Microsoft’s C # om native apps voor niet alleen Windows, maar ook iOS, Android en de Mac te schrijven.

De aankondiging van vandaag heeft veel van ons af of Microsoft is van plan om Xamarin’s technologie te gebruiken om echt universeel apps, niet alleen Universal Windows-platform apps te maken. Xamarin zou Microsoft te voorzien van een manier om de ontwikkelaars in staat te stellen niet-Microsoft-mobiele platforms richten.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties